Vélemény

Hámori Tamás: Tényleg mindig jön szembe valami…

Most épp néhány bölcs fejtegette, nincs is járvány! Hiszen sem ők, sem a barátaik nem betegedtek meg. Na ugye!
Egyrészt az, hogy én nem fertőződöm meg, nem jelenti, hogy más sem. Ha a környezetemben nincs beteg, hurrá, örüljünk, de ebből sem következik semmi másokra.
Az, hogy minden szakember milliószor elmondta, sokan átesnek úgy a fertőzésen, hogy gyakorlatilag tünetmentesek, csak hab ezen a tortán.
VISZONT! Elszomorító, hogy emberek komolyan gondolják, a világ, az országok vezető politikusai számára jó a gazdaság padlóra küldése! Mi a csuda haszna lenne abból bármely kormánynak, hogy sokkal kisebb bevételekből kell gazdálkodnia, miközben nőnek a kiadásai? És nem nagyon valószínű, hogy a fél világ összefogott volna azért, hogy Orbán Viktornak tejhatalma (izé, teljhatalma) legyen. (Ami egyébként sincs, és nem is volt.)
Ez a “logika” pontosan megegyezik azzal, hogy “mit csiripolnak, nincs is Magyarországon migráns”. Akik pont azért nincsenek, mert hoztunk egy sor erre való intézkedést.
És, igen, nálunk tényleg nagyon szelíden folyt le az előző időszak. Nem azért, mert nincs vírus, hanem mert időben hozott a kormány hatékony intézkedéseket és ezeket az emberek döntő többsége fegyelmezetten, értelmesen be is tartotta. Azért azt hozzáteszem, az így is sajnos elhunyt félezer magyar ember rokonai számára elég ócska lehet a vírust tagadó hülyeségeket olvasni.
Mindenesetre én azt kívánom mindenkinek, ne kerüljön szembe konkrét bizonyítékkal! Vagyis maradjon egészséges, a családtagjaival, barátaival együtt!

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bohár Dániel: A világbéke kimaradt

tk_arpad

Bayer Zsolt: Seattle belvárosa és a Capitolium

tk_arpad

Karikó Katalin: „Most azt mondani, hogy magyar ész volt benne, talán nem túlzás”

cs3_admin

Hámori Tamás: Újhelyi képviselő úr kijelentette, a kormány nem “az emberek” valódi gondjaival foglalkozik

cs3_admin

Hámori Tamás: Párhuzamos valóság – kétszer

cs3_admin

Orbán Viktor: Európa nem hódolt be

cs3_admin

Bayer Zsolt: Egyszer volt, hol nem volt

cs3_admin

Néző László: Teljes önfeladás

cs3_admin

Deák Dániel: Jogállamiság igen, politikai nyomásgyakorlás nem!

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább