Vélemény

Hámori Tamás: Tényleg mindig jön szembe valami…

Most épp néhány bölcs fejtegette, nincs is járvány! Hiszen sem ők, sem a barátaik nem betegedtek meg. Na ugye!
Egyrészt az, hogy én nem fertőződöm meg, nem jelenti, hogy más sem. Ha a környezetemben nincs beteg, hurrá, örüljünk, de ebből sem következik semmi másokra.
Az, hogy minden szakember milliószor elmondta, sokan átesnek úgy a fertőzésen, hogy gyakorlatilag tünetmentesek, csak hab ezen a tortán.
VISZONT! Elszomorító, hogy emberek komolyan gondolják, a világ, az országok vezető politikusai számára jó a gazdaság padlóra küldése! Mi a csuda haszna lenne abból bármely kormánynak, hogy sokkal kisebb bevételekből kell gazdálkodnia, miközben nőnek a kiadásai? És nem nagyon valószínű, hogy a fél világ összefogott volna azért, hogy Orbán Viktornak tejhatalma (izé, teljhatalma) legyen. (Ami egyébként sincs, és nem is volt.)
Ez a “logika” pontosan megegyezik azzal, hogy “mit csiripolnak, nincs is Magyarországon migráns”. Akik pont azért nincsenek, mert hoztunk egy sor erre való intézkedést.
És, igen, nálunk tényleg nagyon szelíden folyt le az előző időszak. Nem azért, mert nincs vírus, hanem mert időben hozott a kormány hatékony intézkedéseket és ezeket az emberek döntő többsége fegyelmezetten, értelmesen be is tartotta. Azért azt hozzáteszem, az így is sajnos elhunyt félezer magyar ember rokonai számára elég ócska lehet a vírust tagadó hülyeségeket olvasni.
Mindenesetre én azt kívánom mindenkinek, ne kerüljön szembe konkrét bizonyítékkal! Vagyis maradjon egészséges, a családtagjaival, barátaival együtt!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor