Vélemény

Hámori Tamás: Tényleg mindig jön szembe valami…

Most épp néhány bölcs fejtegette, nincs is járvány! Hiszen sem ők, sem a barátaik nem betegedtek meg. Na ugye!
Egyrészt az, hogy én nem fertőződöm meg, nem jelenti, hogy más sem. Ha a környezetemben nincs beteg, hurrá, örüljünk, de ebből sem következik semmi másokra.
Az, hogy minden szakember milliószor elmondta, sokan átesnek úgy a fertőzésen, hogy gyakorlatilag tünetmentesek, csak hab ezen a tortán.
VISZONT! Elszomorító, hogy emberek komolyan gondolják, a világ, az országok vezető politikusai számára jó a gazdaság padlóra küldése! Mi a csuda haszna lenne abból bármely kormánynak, hogy sokkal kisebb bevételekből kell gazdálkodnia, miközben nőnek a kiadásai? És nem nagyon valószínű, hogy a fél világ összefogott volna azért, hogy Orbán Viktornak tejhatalma (izé, teljhatalma) legyen. (Ami egyébként sincs, és nem is volt.)
Ez a “logika” pontosan megegyezik azzal, hogy “mit csiripolnak, nincs is Magyarországon migráns”. Akik pont azért nincsenek, mert hoztunk egy sor erre való intézkedést.
És, igen, nálunk tényleg nagyon szelíden folyt le az előző időszak. Nem azért, mert nincs vírus, hanem mert időben hozott a kormány hatékony intézkedéseket és ezeket az emberek döntő többsége fegyelmezetten, értelmesen be is tartotta. Azért azt hozzáteszem, az így is sajnos elhunyt félezer magyar ember rokonai számára elég ócska lehet a vírust tagadó hülyeségeket olvasni.
Mindenesetre én azt kívánom mindenkinek, ne kerüljön szembe konkrét bizonyítékkal! Vagyis maradjon egészséges, a családtagjaival, barátaival együtt!

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Athéné: Iskola-vég-nélkül

cs3_admin

Hámori Tamás: Ismét olvasom…

cs3_admin

Szentesen a polgármester Szabó inkább újabb politikai kinevezésekről döntött

tk_arpad

Mi az oka, hogy viszonylag jól megúsztuk a koronavírust?

cs3_admin

Apáti Bence: Szégyelljék magukat!

cs3_admin

Orbán Viktor nem tévedett

tk_arpad

Kalmár Ferenc: Egy kereszténydemokrata gondolatai járvány idején

cs3_admin

Hámori Tamás: Legkékebb ég és büszkeség

cs3_admin

Halálozási számok a 10 millió lakos körüli európai országokban

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább