Csanytelek

Hamarosan átadásra kerül Csanyteleken a felújított útszakasz

Elkészült Csanyteleken a 4519-es főút mintegy 2.6 km-es a települést átívelő útszakasza. A gerincvezetés és a festési munkálatok is elkészültek, már csak a kisebb javítások és a becsatlakozó szakaszok felújítása van hátra.

A munkálatokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Terület és Településfejlesztési Operatív program keretein belül, országosan több mint 526 km hosszúságú út teljes körű felújítását indította el. A program egyik eleme a 4519-es szakasz, amely Csanyteleken is áthalad. Mind ezek mellett, az úttest modernizálására is sor kerül, hiszen az aszfaltba beépített fényvisszaverő elemek is figyelmeztetik majd a közlekedőket a veszélyes útkanyarulatokra. A jelzőtáblák felújítása is folyamatban van, illetve egy gyalogos átkelőhely kialakítása, amely nem a projekt eleme, hanem önérőből valósítaná meg a település, a Szent László Általános Iskola előtti részen, amely főként a gyermekek biztonságos közlekedését segítené. Erhard Gyula polgármester úr tájékoztatása szerint, a buszvárókat is folyamatosan szeretnék felújítani, ezt is önkormányzati finanszírozásban, hogy az említett útszakasz funkcionálisan és esztétikailag is megfelelő legyen a mai modern elvárásoknak.

T.G.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Virágos Falunap Csanyteleken

cs3_admin

Közlekedésbiztonsági nap nem csak gyerekeknek

cs3_admin

Tarolt a Sulisztár Csanyteleken

cs3_admin

A csongrádi rendőrök elfogtak egy 18 éves fiatalt, aki betört több házba Csanyteleken

cs3_admin

Csanytelekre és Tömörkényre már megérkeztek az első gólyák

cs3_admin

A gasztronómiáé volt a főszerep Csanyteleken

cs3_admin

Karácsonyi koncert egy kis meglepetéssel Csanyteleken

cs3_admin

Vajdasági testvértelepülése lett Csanyteleknek

cs3_admin

Karantén záró és csapatépítő tréninget tartottak Csanyteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább