Csanytelek

Hamarosan átadásra kerül Csanyteleken a felújított útszakasz

Elkészült Csanyteleken a 4519-es főút mintegy 2.6 km-es a települést átívelő útszakasza. A gerincvezetés és a festési munkálatok is elkészültek, már csak a kisebb javítások és a becsatlakozó szakaszok felújítása van hátra.

A munkálatokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Terület és Településfejlesztési Operatív program keretein belül, országosan több mint 526 km hosszúságú út teljes körű felújítását indította el. A program egyik eleme a 4519-es szakasz, amely Csanyteleken is áthalad. Mind ezek mellett, az úttest modernizálására is sor kerül, hiszen az aszfaltba beépített fényvisszaverő elemek is figyelmeztetik majd a közlekedőket a veszélyes útkanyarulatokra. A jelzőtáblák felújítása is folyamatban van, illetve egy gyalogos átkelőhely kialakítása, amely nem a projekt eleme, hanem önérőből valósítaná meg a település, a Szent László Általános Iskola előtti részen, amely főként a gyermekek biztonságos közlekedését segítené. Erhard Gyula polgármester úr tájékoztatása szerint, a buszvárókat is folyamatosan szeretnék felújítani, ezt is önkormányzati finanszírozásban, hogy az említett útszakasz funkcionálisan és esztétikailag is megfelelő legyen a mai modern elvárásoknak.

T.G.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Átadták a Magyar Falu Programból felújított keresztet, haranglábat és urnafalat a csanyteleki temetőben (képgalériával)

tk_arpad

Eltűnés miatt keresnek egy 14 éves csanyteleki lányt

cs3_admin

Csanyteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Gaz, avar égett egy csanyteleki tanyán

cs3_admin

Koszorúzás a Szent László Általános Iskolában

cs3_admin

Vasárnap Csanytelekre három helyszínre is riasztották a hivatásos tűzoltókat

cs3_admin

Felújítási munkálatok indulnak a csanyteleki temetőben

cs3_admin

Csanyteleken hangosbemondóval is tájékoztatják a lakosságot

cs3_admin

Felújítják Csanytelek főutcáját

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább