Csongrád

Nyiss ablakot a zenének! – Csongrádon is

A MÁV Szimfonikus Zenekar új kezdeményezésével, tiszteletben tartva a rendelkezéseket, arra biztat mindenkit, hogy maradjanak otthon, de nyissák ki az ablakokat, engedjék be a tavaszi napfényt és a zenét.

A mostani, kihívásokkal teli időszakban, amikor élő koncertekre sajnos nem kerülhet sor, a zenekar nem feledkezett meg arról a kitűzött feladatukról, hogy lehetőségeikhez képest minél több helyre eljuttassák a zenét. Hetek óta zenélő autókkal járják Magyarország városait, falvait, arra kérve a lakókat, hogy nyissanak ablakot a zenének, és élvezzék a MÁV Zenekar által megszólaltatott dallamokat.

Ma Csongrádon klasszikus zenét sugározva járták az utcákat, néha meg-meg állva, hogy a MÁV Szimfonikus Zenekar legszebb felvételeivel üzenjenek azoknak, akik akár kötelességüket teljesítve munkába igyekeznek, akár az otthonukban töltik az időt és ablakot nyitnak a zenének.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Sajtótájékoztató Csongrádon (videóval)

cs3_admin

Kitüntető díjakról döntöttek Csongrádon

cs3_admin

Fiktív számlákkal több mint húszmillió forint kárt okoztak Csongrádon

cs3_admin

Őrizetben a csongrádi dohányboltból pénzt zsákmányoló férfi

cs3_admin

Ma ülésezik Csongrád Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

cs3_admin

Sportágválasztó Csongrádon

cs3_admin

Egy kisteherautó fának csapódott, majd felborult Csongrád határában

cs3_admin

Kirabolták a csongrádi Árpád utcai dohányboltot

cs3_admin

Körös-toroki Oxigénfalós sikerek a Balatonnál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább