Csongrád

Nyiss ablakot a zenének! – Csongrádon is

A MÁV Szimfonikus Zenekar új kezdeményezésével, tiszteletben tartva a rendelkezéseket, arra biztat mindenkit, hogy maradjanak otthon, de nyissák ki az ablakokat, engedjék be a tavaszi napfényt és a zenét.

A mostani, kihívásokkal teli időszakban, amikor élő koncertekre sajnos nem kerülhet sor, a zenekar nem feledkezett meg arról a kitűzött feladatukról, hogy lehetőségeikhez képest minél több helyre eljuttassák a zenét. Hetek óta zenélő autókkal járják Magyarország városait, falvait, arra kérve a lakókat, hogy nyissanak ablakot a zenének, és élvezzék a MÁV Zenekar által megszólaltatott dallamokat.

Ma Csongrádon klasszikus zenét sugározva járták az utcákat, néha meg-meg állva, hogy a MÁV Szimfonikus Zenekar legszebb felvételeivel üzenjenek azoknak, akik akár kötelességüket teljesítve munkába igyekeznek, akár az otthonukban töltik az időt és ablakot nyitnak a zenének.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Idén is strandolhatunk a Körös-toroki homokfövenyen

cs3_admin

Bedő Tamás Csongrád polgármesterének tájékoztatója a koronavírusról – 2020.05.29.

cs3_admin

Elektromos kerékpár és autó ütközött Csongrádon

cs3_admin

Ma megnyílt a csongrádi fürdő

cs3_admin

Borsószem nagyságú jég esett Csongrádon

cs3_admin

Péntekig várják az ajánlásokat a Testnevelési és Sport Díjra Csongrádon

cs3_admin

Május 27-től újra nyitva a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda

cs3_admin

Bedő Tamás Csongrád polgármesterének tájékoztatója a koronavírusról – 2020.05.23.

cs3_admin

Hétfőn nyitnak a csongrádi óvodák

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább