Vélemény

Olvasói levél: Kutyából nem lesz szalonna

Az alábbi olvasói levelet Kiss Imrétől kaptunk, melyet változtatás nélkül közlünk:

“Ha egy egyszerű ember egyszer megtéved, börtönbe kerül, akkor nincs az az Isten, aki lemosná róla, hogy börtöntöltelék.

Ha viszont hosszú nyelvvel, és jó kapcsolati tőkével rendelkezel Szentesen, akkor még az önkormányzatnál külsős képviselő is lehetsz a Kurca partján. 

Sikkasztót ítélt el a bíróság- címmel jelent meg a Csongrád Megyei Hírlap 1987. március 21. száma.  Idézet következik „ A megyei bíróságon, Szegeden tegnap, pénteken Exterde Tibor tanácsa ítéletet hirdetett Benkő és társai ügyében. Az első rendű vádlottat, Benkő Istvánt 33 rendbeli sikkasztás miatt két év 6 hónapi börtönre és 917 ezer forint kártérítésre ítélte. Benkő István a megyei víz- és csatornamű vállalat – melynek a székhelye Szentes – volt oktatója különböző tanfolyamokat és a cég dolgozóinak külföldi társas utakat szervezett. Ügyeskedésével elérte, hogy a szükségesnél magasabb összegeket fizettek be a munkatársai. A többletköltséget, részben sajátjaként kezelte, illetve a pluszpénzt leemelte a vállalat számlájáról ”.

A Jövőnk Szentes választási mozgalom, a kampányban az hangoztatta, hogy nem pártkatonákra, hanem szakértőkre bízza, bízná a város vezetését. Ezek után megfogalmazódik bennem a kérdés, minek a szaktekintélye Benkő István? A sikkasztásé?, vagy egy facebook oldal tanúbizonyossága szerint a cégeltüntetésé? (8 céget egy emberöltő alatt eltűntetni is sok, nemhogy 10 év alatt).

Sokáig, nem értettem mit keres Benkő Pista a Jössz  csapatában? Van aki azért van ott, mert a pénzt adta, van aki az aláírásokat gyűjtötte és van aki  a kapcsolatát adta! Na de Pista? – ő a szakértő vágják rá!

Eljött a tavasz kinyíltak a virágok és rájöttem, gyönyörűen virágoznak a magnóliák a Daru utcában! 

Ekkor döbbentem rá, hogy te vagy Kiss Imre, Szabó Edit, Gondi Kata és ki tudja még milyen nevű álprofil mögött, de elkövettél egy hibát, te is öregszel sikkasztó barátom, Kiss Imre profilképe 2019-ben a te saját udvarodon készült.

Ezek a profilok, köhögték ki magukból azokat a mocskos rágalmakat, hogy melyik Fideszes képviselő ellen épp mivel nyomoznak, melyik sportköri vezető mennyit lop, csal stb. Ezek közül természetesen semmi nem igaz, csak hangulatot keltettél! Viszont egy valami IGAZ, te egy BÖRTÖNTÖLTELÉK vagy.

És a mondás: Kutyából nem lesz szalonna!

Kiss Imre”

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Athéné: Iskola-vég-nélkül

cs3_admin

Hámori Tamás: Tényleg mindig jön szembe valami…

cs3_admin

Hámori Tamás: Ismét olvasom…

cs3_admin

Szentesen a polgármester Szabó inkább újabb politikai kinevezésekről döntött

tk_arpad

Mi az oka, hogy viszonylag jól megúsztuk a koronavírust?

cs3_admin

Apáti Bence: Szégyelljék magukat!

cs3_admin

Orbán Viktor nem tévedett

tk_arpad

Kalmár Ferenc: Egy kereszténydemokrata gondolatai járvány idején

cs3_admin

Hámori Tamás: Legkékebb ég és büszkeség

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább