Csongrád

Csongrádon szigorúbbak a szabályok

Csongrádon a kijárási korlátozásról szóló rendeletnél szigorúbb előírások léptek életbe a hétvégére. Kötelező az orr- és szájnyílást is takaró védőszereplés használata a Piroska János téri piacon, ahol a kereskedelmi tevékenységet folytatóknak a gumikesztyű viselése is kötelező.

A 300 négyzetméternél nagyobb árusítótérrel rendelkező, napi fogyasztási cikkeket árusító üzletekben kiépített pénztáranként 7 bevásárlókocsi használható egyidejűleg, amellyel 1 fő vásárolhat be egyszerre, a foglalkoztatottak a maszk és gumikesztyű használata kötelező, a bevásárlókocsit és az ajtókat ott óránként fertőtleníteni kell. Az önkormányzati rendelet szerint az üzlet tulajdonosa ennél szigorúbb szabályokat hozhat. Vasárnap éjfélig az edzőtermek sem tarthatnak nyitva. A szabályok betartása az üzemeltető felelőssége. Ellenőrizések is várhatók és a rendelkezése megsértőinek tettét szankcionálják.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Böde Dánielt Csongrádon fogadta a KITE

cs3_admin

Körös-toroki Oxigénfalós sikerek

cs3_admin

A szerelem és hűség fája

cs3_admin

Személyautó ütközött a vasúti átjáró lámpa oszlopának Csongrádnál

cs3_admin

Szeptembertől újra bővül a Sághyban a felnőtteknek kínálható ingyenes képzések köre

cs3_admin

Üres a fészek, elröpült belőle a bűvös ajkú dalos kis madár…

cs3_admin

Kürtőskalács fesztivál a Körös-torokban

cs3_admin

Megszületett a Kormánydöntés: megvalósul a Nemzeti Fegyvergyártási Oktatási Központ Csongrádon

cs3_admin

Triplázik a 10 éves Csongrádi Színtársulat

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább