Csongrád

Csongrádon szigorúbbak a szabályok

Csongrádon a kijárási korlátozásról szóló rendeletnél szigorúbb előírások léptek életbe a hétvégére. Kötelező az orr- és szájnyílást is takaró védőszereplés használata a Piroska János téri piacon, ahol a kereskedelmi tevékenységet folytatóknak a gumikesztyű viselése is kötelező.

A 300 négyzetméternél nagyobb árusítótérrel rendelkező, napi fogyasztási cikkeket árusító üzletekben kiépített pénztáranként 7 bevásárlókocsi használható egyidejűleg, amellyel 1 fő vásárolhat be egyszerre, a foglalkoztatottak a maszk és gumikesztyű használata kötelező, a bevásárlókocsit és az ajtókat ott óránként fertőtleníteni kell. Az önkormányzati rendelet szerint az üzlet tulajdonosa ennél szigorúbb szabályokat hozhat. Vasárnap éjfélig az edzőtermek sem tarthatnak nyitva. A szabályok betartása az üzemeltető felelőssége. Ellenőrizések is várhatók és a rendelkezése megsértőinek tettét szankcionálják.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Munkatársát lopta meg egy férfi Csongrádon

tk_arpad

Káposztafőző verseny Csongrádon

tk_arpad

Árokba csúszott egy személyautó Csongrádon

tk_arpad

15. születésnapját ünnepelte Csongrádon a Fogyatékkal Élők Kisréti Otthona

tk_arpad

Hun-kori szarmata edénytöredék került elő a Tiszából Csongrádon

tk_arpad

Kiváló előadók, hálás közönség az idei KTN-en

tk_arpad

Természetvédelmi vetélkedő Csongrádon

cs3_admin

Az infláció és a jelentősen megnövekedett energiaárak miatt módosították a fűtéstámogatást Csongrádon

cs3_admin

Két gyermek sérült meg, amikor két személyautó ütközött Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább