Sport

Napi 140 adag ételt készítenek a Fradinál a Szent László Kórház hőseinek

Ferencváros a sajtóközleményében kiemeli, hogy márciusban a klub vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlottak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak, később pedig ehhez a kezdeményezéshez később csatlakoztak az FTC jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai, akik 5-5-5 millió forintot, együtt tehát 15 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. és munkatársai pedig 10 millió forintot utaltak át a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

A sajtóközlemény egy újabb akcióról is beszámol: a Ferencvárosi Torna Club és a Lagardère Sports Hungary Kft jóvoltából 2020. április 8-tól kezdve

NAPONTA 140 ADAG MELEG EBÉDET, VALAMINT TÍZÓRAIT SZÁLLÍTANAK KI ÁPRILISBAN A GROUPAMA ARÉNA KONYHÁJÁBÓL A SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ HŐSEINEK, AZ INTÉZMÉNY DOLGOZÓINAK.

Hősöknek főzünk! Napi 140 adag ételt készítünk és szállítunk ki áprilisban a Szent László Kórháznak!Részletek nemsokára a fradi.hu-n#vigyázzunkegymásra!

Közzétette: Kubatov Gábor – 2020. április 8., szerda

Amint a klub közleményében is írja: „hiszünk abban, hogy ezekben a nehéz időkben az összefogás mindennél fontosabb, így ezzel az apró segítséggel szeretnénk támogatni az egészségügyi dolgozók folytonos, heroikus küzdelmét”.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor