Vélemény

Szeressük embertársunkat, vagy azért mert jó, vagy azért, hogy jó legyen.

K-199-eye-02724wf

„Szeressük embertársunkat, vagy azért mert jó, vagy azért, hogy jó legyen.” (Szent Ágoston.)

Elkeseredve olvasom a mocskolódásokat , a rosszindulatú acsarkodókat és azon gondolkodom, mi kéne még, hogy ezek a fekete lelkűek leszálljanak mindenható polcaikról, hogy habzó szájú, gyilkos indulatok és támadások helyett tartsanak önvizsgálatot, értékeljék, milyen ember az, aki a bajban is csak ilyen sátáni megnyilvánulásokra képes?!

Még ez sem elég, hogy szembenézzenek halandó mivoltukkal, eltorzult, abszurd, kifordult, értékvesztett hangadóikkal vagy önmagukkal?! Mi kell még, hogy meglássák, hogy mi a jó és hol van a jó, mi kell még, hogy meghallják rég elásott lelkiismeretük hangját?! Igen, tiszta szívből köszönjük mindazoknak, akik ebben a nehéz helyzetben értünk dolgoznak, de ebbe a körbe beletartozik az Operatív Törzs, a Kormány és elsősorban Orbán Viktor Miniszterelnök úr! Ő még ennek az országnak soha rosszat nem okozott! Ellenben megvédett és megsegített árvíz helyzetekben, vörösiszap katasztrófa idején, deviza csapdában, kimentett a csőd katasztrófa kilátástalan helyzetéből, visszaszerezte a szolgáltatókat és az önállóságunkhoz elengedhetetlen stratégiai cégeket és minden erővel, (óriási ellenszélben) véd a migrációtól.

Csak a legfontosabbak, amik hirtelen eszembe jutottak! Neki és Külügyminiszterének köszönhetjük a gyors, keletről érkező segítséget is! Hát a legkevesebb, hogy a legnagyobb elismeréssel adózzunk munkájukért, hálásak legyünk és mérhetetlen köszönettel támogassuk Őket! És mi, akik hiszünk, imádkozzunk értük!!!

Forrás: Facebook

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Moderari: Október 23-ra

cs3_admin

Pilhál György: Heti színes

cs3_admin

Hámori Tamás: Bocsánat, megint számok jönnek!

cs3_admin

Bálint Botond: A “zöldek” a legnagyobb környezetszennyezők és a hülyeségük már az életünket fenyegeti

cs3_admin

Rákay Philip: Dobrev szerint „a lopott vagyont el kell kobozni, bármikor is történt”

cs3_admin

Ircsik Vilmos: Egy igazáért küzdő nemzet védelmében

cs3_admin

Volner János: Néhány felvetés Márki-Zay úgynevezett „jobboldaliságával” kapcsolatban

cs3_admin

Moderari: Kilégzés…

cs3_admin

Hámori Tamás: Békemenet

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább