Vélemény

Szeressük embertársunkat, vagy azért mert jó, vagy azért, hogy jó legyen.

K-199-eye-02724wf

„Szeressük embertársunkat, vagy azért mert jó, vagy azért, hogy jó legyen.” (Szent Ágoston.)

Elkeseredve olvasom a mocskolódásokat , a rosszindulatú acsarkodókat és azon gondolkodom, mi kéne még, hogy ezek a fekete lelkűek leszálljanak mindenható polcaikról, hogy habzó szájú, gyilkos indulatok és támadások helyett tartsanak önvizsgálatot, értékeljék, milyen ember az, aki a bajban is csak ilyen sátáni megnyilvánulásokra képes?!

Még ez sem elég, hogy szembenézzenek halandó mivoltukkal, eltorzult, abszurd, kifordult, értékvesztett hangadóikkal vagy önmagukkal?! Mi kell még, hogy meglássák, hogy mi a jó és hol van a jó, mi kell még, hogy meghallják rég elásott lelkiismeretük hangját?! Igen, tiszta szívből köszönjük mindazoknak, akik ebben a nehéz helyzetben értünk dolgoznak, de ebbe a körbe beletartozik az Operatív Törzs, a Kormány és elsősorban Orbán Viktor Miniszterelnök úr! Ő még ennek az országnak soha rosszat nem okozott! Ellenben megvédett és megsegített árvíz helyzetekben, vörösiszap katasztrófa idején, deviza csapdában, kimentett a csőd katasztrófa kilátástalan helyzetéből, visszaszerezte a szolgáltatókat és az önállóságunkhoz elengedhetetlen stratégiai cégeket és minden erővel, (óriási ellenszélben) véd a migrációtól.

Csak a legfontosabbak, amik hirtelen eszembe jutottak! Neki és Külügyminiszterének köszönhetjük a gyors, keletről érkező segítséget is! Hát a legkevesebb, hogy a legnagyobb elismeréssel adózzunk munkájukért, hálásak legyünk és mérhetetlen köszönettel támogassuk Őket! És mi, akik hiszünk, imádkozzunk értük!!!

Forrás: Facebook

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Tényleg mindig jön szembe valami…

cs3_admin

Hámori Tamás: Ismét olvasom…

cs3_admin

Szentesen a polgármester Szabó inkább újabb politikai kinevezésekről döntött

tk_arpad

Mi az oka, hogy viszonylag jól megúsztuk a koronavírust?

cs3_admin

Apáti Bence: Szégyelljék magukat!

cs3_admin

Orbán Viktor nem tévedett

tk_arpad

Kalmár Ferenc: Egy kereszténydemokrata gondolatai járvány idején

cs3_admin

Hámori Tamás: Legkékebb ég és büszkeség

cs3_admin

Halálozási számok a 10 millió lakos körüli európai országokban

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább