Csongrád Koronavírus

Csongrád – elkezdték kihordani a maszkokat

Csongrádra Bedő Tamás polgármester tájékoztatása szerint 5000 darab egyszer használatos maszk érkezett, de további szállítmányokat is várnak. A hét végére további 5000 maszkot várnak, a jövő hét végére pedig valószínűleg további 5000, majd később 10000 darabot szállítanak a településére.

A maszkokból minden háztartásba 2 darabot elfognak juttatni abban az ütemben, ahogy megérkeznek. Péntek délelőtt elkezdődött – fele részben önkormányzati, főként a szociális intézmények dolgozói, fele részben önkéntesek segítségével – a maszkok eljuttatása a lakosokhoz. Jelenleg 4000 maszkot juttatnak el a postaládákba. Várhatóan egy hét múlva minden háztartásba kerülni fog.

Jelenleg 1000 maszk a védekezést szolgálja. 2000 maszk van raktáron, ez az egészségügyi és szociális szférába jut el, illetve olyanok kapják meg, akik folyamatos kapcsolatban vannak az ügyfelekkel – mondta el a polgármester, hozzátéve, hogy érkezett 20 darab FFP2-es maszk is. Ebben a csongrádi önkormányzat rendelése folyamatban van, de a beszállítás ütemezésétől függően ér a városba.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

531 az új fertőzött, elhunyt 6 beteg

cs3_admin

“Földön-vízen” – Csongrádi családi és baráti sportnap

cs3_admin

Elhunyt két beteg, 526 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Megtalálták a tavaly nyáron eltűnt csongrádi fiú holttestét

cs3_admin

Elhunyt tizenhárom beteg, 1072 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Pál István Szalonna és Bandája Csongrádon

cs3_admin

„Itt közlekedem, vigyázz rám!” megyei rajzpályázat csongrádi nyertesei

cs3_admin

Szüreti hétvége Csongrádon

cs3_admin

Elhunyt öt beteg, 479 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább