Csongrád Koronavírus

Csongrád – elkezdték kihordani a maszkokat

Csongrádra Bedő Tamás polgármester tájékoztatása szerint 5000 darab egyszer használatos maszk érkezett, de további szállítmányokat is várnak. A hét végére további 5000 maszkot várnak, a jövő hét végére pedig valószínűleg további 5000, majd később 10000 darabot szállítanak a településére.

A maszkokból minden háztartásba 2 darabot elfognak juttatni abban az ütemben, ahogy megérkeznek. Péntek délelőtt elkezdődött – fele részben önkormányzati, főként a szociális intézmények dolgozói, fele részben önkéntesek segítségével – a maszkok eljuttatása a lakosokhoz. Jelenleg 4000 maszkot juttatnak el a postaládákba. Várhatóan egy hét múlva minden háztartásba kerülni fog.

Jelenleg 1000 maszk a védekezést szolgálja. 2000 maszk van raktáron, ez az egészségügyi és szociális szférába jut el, illetve olyanok kapják meg, akik folyamatos kapcsolatban vannak az ügyfelekkel – mondta el a polgármester, hozzátéve, hogy érkezett 20 darab FFP2-es maszk is. Ebben a csongrádi önkormányzat rendelése folyamatban van, de a beszállítás ütemezésétől függően ér a városba.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Lopni próbált egy tömörkényi férfi egy csongrádi sütödéből

tk_arpad

Kitüntető díjakról döntöttek Csongrádon

tk_arpad

6,418 millió a beoltottak, 11 392 az új fertőzöttek száma, a múlt héten elhunyt 46 beteg

tk_arpad

Munkatársát lopta meg egy férfi Csongrádon

tk_arpad

Káposztafőző verseny Csongrádon

tk_arpad

Árokba csúszott egy személyautó Csongrádon

tk_arpad

15. születésnapját ünnepelte Csongrádon a Fogyatékkal Élők Kisréti Otthona

tk_arpad

Hun-kori szarmata edénytöredék került elő a Tiszából Csongrádon

tk_arpad

Megérkezett Magyarországra az első szállítmány az új koronavírus elleni vakcinából

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább