Csongrád Koronavírus

Csongrád – elkezdték kihordani a maszkokat

Csongrádra Bedő Tamás polgármester tájékoztatása szerint 5000 darab egyszer használatos maszk érkezett, de további szállítmányokat is várnak. A hét végére további 5000 maszkot várnak, a jövő hét végére pedig valószínűleg további 5000, majd később 10000 darabot szállítanak a településére.

A maszkokból minden háztartásba 2 darabot elfognak juttatni abban az ütemben, ahogy megérkeznek. Péntek délelőtt elkezdődött – fele részben önkormányzati, főként a szociális intézmények dolgozói, fele részben önkéntesek segítségével – a maszkok eljuttatása a lakosokhoz. Jelenleg 4000 maszkot juttatnak el a postaládákba. Várhatóan egy hét múlva minden háztartásba kerülni fog.

Jelenleg 1000 maszk a védekezést szolgálja. 2000 maszk van raktáron, ez az egészségügyi és szociális szférába jut el, illetve olyanok kapják meg, akik folyamatos kapcsolatban vannak az ügyfelekkel – mondta el a polgármester, hozzátéve, hogy érkezett 20 darab FFP2-es maszk is. Ebben a csongrádi önkormányzat rendelése folyamatban van, de a beszállítás ütemezésétől függően ér a városba.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Ifjúsági Úszó Európa Bajnokságra kvalifikált Pető Bence

cs3_admin

Meghalt 9 beteg, 202-vel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

cs3_admin

Elütöttek egy kerékpárost a csongrádi Tisza-gáton

tk_arpad

Fának és házfalnak ütközött az autó Csongrádon, ketten sérültek meg az éjszaka

cs3_admin

Újra ülésezik Csongrád képviselő-testülete

cs3_admin

107 az új fertőzött, elhunyt 9 beteg

cs3_admin

A héten többször is gyérítik a szúnyogokat Csongrádon

cs3_admin

Meghalt 10 beteg, 57-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

cs3_admin

Idén is elmarad a KTN

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább