Csongrád Koronavírus

Csongrád – elkezdték kihordani a maszkokat

Csongrádra Bedő Tamás polgármester tájékoztatása szerint 5000 darab egyszer használatos maszk érkezett, de további szállítmányokat is várnak. A hét végére további 5000 maszkot várnak, a jövő hét végére pedig valószínűleg további 5000, majd később 10000 darabot szállítanak a településére.

A maszkokból minden háztartásba 2 darabot elfognak juttatni abban az ütemben, ahogy megérkeznek. Péntek délelőtt elkezdődött – fele részben önkormányzati, főként a szociális intézmények dolgozói, fele részben önkéntesek segítségével – a maszkok eljuttatása a lakosokhoz. Jelenleg 4000 maszkot juttatnak el a postaládákba. Várhatóan egy hét múlva minden háztartásba kerülni fog.

Jelenleg 1000 maszk a védekezést szolgálja. 2000 maszk van raktáron, ez az egészségügyi és szociális szférába jut el, illetve olyanok kapják meg, akik folyamatos kapcsolatban vannak az ügyfelekkel – mondta el a polgármester, hozzátéve, hogy érkezett 20 darab FFP2-es maszk is. Ebben a csongrádi önkormányzat rendelése folyamatban van, de a beszállítás ütemezésétől függően ér a városba.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A szentesieknek és csongrádiaknak is elérhetők az adóbevallási tervezetek – mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szabó Viktor

Égett egy garázs Csongrádon Dália utcában

Szabó Viktor

Forgalomkorlátozások lesznek Csongrádon!

Szabó Viktor

Gyovai Zsolt indul a csongrádi polgármesteri székért

Szabó Viktor

70 évesen is a világ legjobbjai között úszott a csongrádi Tari László

Szabó Viktor

Ismét érkezik a Cégek Piaca Szentesre és Csongrádra!

Szabó Viktor

Összeállt a pontonhíd Csongrádnál

Szabó Viktor

Büszkeség: szentesi és csongrádi paraúszók nyakába is került érem Vásárhelyen

Szabó Viktor

Óvatosan a Szentes, Csongrád és Kistelek környéki utakon (is)!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább