Kistelek Koronavírus

Fertőtlenítő tisztítószerrel, kézfertőtlenítővel és maszkokkal segíti Kisteleket a kábelgyár

A Prysmian MKM Kisteleki Kábelgyárának vezetője, Séllei Zsolt adta át a kábelgyár udvarán már előre elkészített tisztítószereket Nagy Sándor polgármesternek.

A jelképes, kétméteres távolságból történő kézfogást követően a gyár vezetője elmondta, örül annak, hogy a cége hozzá tud járulni a veszélyhelyzet idején a védekezéshez. A most felajánlott 80 liter kézfertőtlenítő gél mellett a tisztítószer koncentrátumból összesen 300 liter fertőtlenítőt lehet hígítással készíteni, hamarosan, várhatóan a holnapi napon pedig 500 db maszkot tudnak majd átadni szintén a város számára.

A gyárigazgató arról is szólt, hogy a jelenlegi felajánlás a balassagyarmati gyáregységgel közösen történt, a Prysmian cégcsoport hazai egységei ott szintén fertőtlenítőszerrel, maszkokkal járultak hozzá a védekezéshez, valamint egy lélegeztető gép üzemeltetéséhez szükséges kompresszort is beszereztek. Séllei Zsolt azt is hozzá tette, hogy Szegeden is keresik azt, hogyan tudnának a regionális egészségügyi ellátórendszernek ebben a helyzetben segítséget nyújtani.

Az átvett fertőtlenítőszereket Nagy Sándor és Domonics János alpolgármester azonnal továbbította az egészségügyi központnak és a gondozási központnak. Előbbi helyen Dr. Kincses László orvos igazgató és Kovácsné Szabó Edit ápolási igazgató, utóbbi helyen Piacsekné Erzsike, a Gondozási Központ vezetője vette át az adományt.

A hamarosan megérkező maszkok a város intézményeiben segítik majd az ott dolgozók munkáját.

kistelekjaras.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

531 az új fertőzött, elhunyt 6 beteg

cs3_admin

Hétvégén ismét Land Rover találkozó Kisteleken

Endre Araczki

Elhunyt két beteg, 526 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Elhunyt tizenhárom beteg, 1072 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Elhunyt öt beteg, 479 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Elhunyt 12 beteg, 371 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Elhunyt tizenkét beteg, 873 új fertőzöttet találtak Magyarországon

cs3_admin

Sebességkorlátozó táblákat kértek a kisteleki lakosok

cs3_admin

323 az új fertőzött, elhunyt 6 beteg

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább