Vélemény

Szentes – Az új seprű jól seper, de a régi ismer minden zugot!

Broom

„Az új seprű jól seper, de a régi ismer minden zugot!” – Ez az örökérvényű mondás mindig is igaz volt Szentesre, ahol a régi seprűnél maradt a képviselő-testület a Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nkft. ügyvezetői megbízásakor. A 16 pályázó közül dr. Kerekes Valériára, az üdülőközpont eddigi gazdasági vezetőjére esett a képviselő-testület többségének választása, így az ő vezetői kinevezését támogatják majd a Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nkft. taggyűlésén.

Nem hiába, az önkormányzatnál eltöltött évek és a rutin meghozták a sikert Kerekes Valéria számára, hiába jelentkezett sok az önkormányzati szektorban még nem kipróbált versenyző, akik elképzelésük szerint új színt hoztak volna a város turisztikai és sportéletébe.

A végzettségek tekintetében is színes volt a repertoár: volt, aki a Szent István Egyetemen szerzett fürdővezető szakember képesítést, többen különböző gazdasági végzettséggel pályáztak, mások mérnöki ismereteiket kamatoztathatták volna az üdülőközpont kiegyensúlyozottabb működése érdekében.

A nyertes végzettségét tekintve a Marx Károly Közgazdasági Egyetem végzett közgazdász és OKJ közbeszerzési referens, aki az elmúlt több mint 10 évben már szakmai múltat hagyott maga mögött az önkormányzat különböző osztályain, csoportjaiban és intézményeiben. Múltja pedig biztosan több esztendőt rejt magában, mint az üdülőközpont élén töltendő éveinek a száma, hiszen a kedvezményes nyugdíj lehetőségére már nem biztos, hogy túl sokat kell várnia. Hamarosan azonban kipróbálhatja magát, mint intézményi csúcsvezető, igaz kell maga mellé találnia egy az uszodák működésére specializálódott műszaki és gazdasági területen képzett segéderőt.

Fazekas Gergő



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor