Belföld Szentes

Amerikai elismerés a szentesi katonáknak

A Szentesi Fokos 2019 többnemzeti gyakorlaton végzett munkájukért vehettek át elismeréseket magyar és amerikai katonák Budapesten.

A „SZENTESI FOKOS 2019” elnevezésű magyar-amerikai gyakorlatot 2019. május és június hónapban hajtottak végre a műszaki ezred és az Amerikai Egyesült Államok 18. Katonai Rendész Dandár (18th Military Police Brigade) kijelölt elemeinek részvételével. A kiképzési feladat alatt a két fél közötti szoros együttműködés és jó munkakapcsolat alakult ki, a közös feladatokat összehangolt tervezés és szervezés jellemezte.
A sikeres végrehajtást megköszönve elismeréseket adtak át az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségén, ahol az amerikai alakulat részéről Timothy MACDONALD ezredes, dandárparancsnok és Shawn KLOSTERMAN főtörzszászlós, vezénylő zászlós kitüntetésben részesítette Dr. Kállai Ernő alezredest, Teremi Nikolett és Pesti István főhadnagyot, valamint Bernátsky László törzszászlóst. Magyarország honvédelmi minisztere a Szolgálati Jel bronz fokozat kitüntetést adományozta Erika ZIMMERMANN őrnagynak, amelyet Seres József alezredes, a műszaki ezred parancsnokhelyettese adott át.

Forrás+fotó: Facebook@MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Továbbra is érvényben a vörös kód

cs3_admin

Novák Katalin: nyelvvizsga nélkül is átvehető a diploma

cs3_admin

Megszűnt a határellenőrzés Magyarország schengeni belső határain

cs3_admin

Csütörtökön várható a hőség tetőzése

cs3_admin

Múzeumok Éjszakája – Varga Miklós ad koncertet Szentesen

cs3_admin

Augusztus közepéig lehet jelentkezni a kerékpárosbarát pályázatokra

cs3_admin

Életbe lépett a hőségriadó

cs3_admin

Országszerte első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat

cs3_admin

Nagy István: a társadalom alapja az agrárium

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább