Vélemény

Hámori Tamás: Folytatás

GY.F. magyar hangja, Vadai Ágnes kijelentette, a DK erősödése, hogy Dunaújvárosban nyert az “ellenzéki összefogás”. Ami valójában annyit jelent, hogy a jobbikos képviselő helyett jobbikos képviselőt választottak. Ráadásul nagyon alacsony részvétel mellett. Nem lehetetlen, ha a jelölt mellé nem áll oda a DK, MSZP, többen mennek el rá szavazni…
Abban azért van igazuk, hogy egy olyan település is „közössé” vált, ahol előzőleg egyedül nyert a Jobbik. Ezzel végül is tényleg erősödtek. Ingyen, illetve a Jobbik kontójára.

Más. Ez már nem csak Gy. F.
Az ellenzék, beleértve „Magyarország Zöld Pártját” lánykori nevén LMP, kijelenti, az a klímavédelmi akcióterv nem is az. (Jut eszembe, ha már MZP, nem kéne meginvitálni Márki-Zay Pétert elnöknek? Úgyis nehezen találtak, ő pedig biztos vállalná.)
Nos. A széndioxid kibocsátás jelentős csökkentése. Csak elektromos buszok forgalomba állítása. Naperőművek. Az eldobható műanyagok visszaszorítása. Ez miért is nem klímavédelem?

Ráadás.
Lehet, mégis van remény? A kisebbségek jogaival kapcsolatos petíció aláírását együtt támogatják a parlamentben a kormánypártok, a Jobbik, az MSZP és az LMP. Tehát van olyan, hogy egy ügy felülírja a zsigeri dafkét.
(Azért persze Gyurcsány pártja nem csatlakozott…)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Halálozási számok a 10 millió lakos körüli európai országokban

cs3_admin

Békés Bence: Állítsuk meg a gyűlöletvírus terjedését!

cs3_admin

Bayer Zsolt: Van máááásik!

cs3_admin

Bayer Zsolt: Az igazi pánikkeltés

cs3_admin

Hámori Tamás: Csak hogy tiszta legyen!

cs3_admin

Hámori Tamás: Mert vétkesek közt cinkos aki néma…

cs3_admin

Bayer Zsolt: Tanulságok járvány idején

cs3_admin

Varga Mihály: Lássunk tisztán! A gazdaság lefékezett

cs3_admin

Ez van. Rendhagyó üzenet Andalúziából…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább