Térség

Egy gyalogos férfit gázoltak halálra Szentkirálynál (képgalériával)

Egy gyalogos férfit gázolt halálra egy autó a sűrű ködben a Bács-Kiskun megyei Szentkirály mellett.

Kecskemét felől haladt a Kia, amikor vezetője a sűrű ködben későn vette észre az úttest közepén álló embert és elütötte. A 60 éves férfi az út szélére repült és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy szemtanú azt mondta, hogy előtte ment a Kia személyautó, ami elütötte a gyalogost. A Kia azonnal fékezett, így alig tudott ő is megállni, félre is rántotta a kormányt. Még az utánuk érkező Opel is megállt, ennek utasával kezdte meg a szemtanú az elgázolt férfi újraélesztését, de ez nem sikerült. Közben a mögöttük érkező Suzuki belehajtott, a már ott álló Opelbe, amit az út szélére lökött. Ebben a balesetben senki nem sérült meg.

A szemtanú még azt is mondta, hogy pár kilométerrel arrébb is történt egy baleset, ott egy teherautó borult az árokba a sűrű ködben. A karambolok miatt több órára teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Fotók: Donka Ferenc

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Ritka madarakat figyeltek meg Csongrád-Csanád megyében a hétvégén

cs3_admin

Körbálák égtek Vásárhely határában

cs3_admin

Egy autó csapódott buszmegállóba Mártélynál

cs3_admin

Mentőhelikopter szállította el a súlyosan sérült férfit Vásárhely közelében

cs3_admin

A hatékony kontaktkutatásban elengedhetetlen a mobiltelefonos applikációk használata

Endre Araczki

Őrizetben a sorozatbetörő

cs3_admin

A US Openen a harmadik fordulóig jutott Fucsovics Márton feljött a 61. helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Endre Araczki

Hármas karambol az 55-ös főúton, hárman megsérültek

cs3_admin

Elmaradt az elsőbbségadás Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább