Vélemény

Tutiblog: „Nem ismerem, nem úgy értettem, manipulált, összevágták, beperellek!” – Magyarázkodik a baloldal

Nem olyan fából faragták a baloldali politikust, hogy egy-egy órási botrány vagy nyilvános megaláztatás után azonnal vegye a kalapját. Inkább megmagyaráz bármit, és magyaráz és magyaráz, legkevésbé sem törődve vele, milyen képtelenségeket és önmagának ellentmondó dolgokat hord össze. Év végi összefoglalóink sorát azzal kezdjük, miként magyarázta meg a baloldal, hogy ami ami, az nem az, és inkább neki higgyünk, mint a szemünknek meg a fülünknek.

Összevágták, manipulálták a képeket, amiken álló brével, illetve kifárasztott, löttyedt, ondós pöccsel vigyorgok aberrált kéjencként. A Fidesz újabb gátlástalan támadása ez. Mindenkit beperelek, aki leközli, vagy egyáltalán meg meri nézni! Na jó, mégis igaziak a képek, én csináltam őket, de ellopták tőlem. Áldozat vagyok. Én küldtem el őket egy korábbi barátnőmnek. Egy kicsit még mindig áldozat vagyok. Bárki hibázhat ilyet, kivel nem történt még hasonló? Most már mégsem emlékszem, hogy elküldtem-e bárkinek a képeket. Minden igaz tehát rólam, de a zaklatási vád, az nem. Egyik sem a négyből. Beperellek! Lemondok.

Nem ismerem fel ezt az embert a videón, aki közpénzlopásról és kokainozásról oktat.

Igaz, hogy megszólalásig hasonlít az egyik jóbarátomra, de csak ennyit mondhatok. Igen, meg is szólal, de összevágták a videót, más hangot tettek be alá, habár sem az eredeti, sem a rátett hangfelvételt nem ismerjük természetesen. Nem tudjuk, ki beszél rajta, csak az biztos, hogy nem az a barátom, akinek sokáig az arcát sem ismertem fel. Összevágták. Mindent összevágtak, hiszen mi becsületesek vagyunk, rólunk csak manipulációval lehet terhelő bizonyítékot szerezni. 2006 óta vezetem a kerületet, ez is bizonyítja, hogy makulátlan vagyok. Az én nevemet csak azért emlegette a korrupcióval kapcsolatban, mert be volt kábítószerezve. A kokain közismert hatása a mellébeszélés. Csak tévedésből kapott megint bizottsági pozíciót. Nagyon küzdünk a korrupció ellen és az átláthatóságért, sok közpénzt is fizetünk ezért a barátainknak, de itt nincs mit kivizsgálni.

Összevágott, manipulált a hangfelvétel. Tényleg én mondom rajta, hogy a mieink jobb esetben csak mindent szétlopnak, rosszabb esetben el is ásnak egyeseket. De csak rosszhiszeműen összevágták más hanganyagokból. Az elhangzott szöveg igazából azt jelenti, hogy már nem engedjük a korrupciót és lopást.

Valójában erre gondoltam, amikor az ellenkezőjét mondtam.

Nem tudom, kinek mondtam ezeket, nem szoktam emlékezni rá, hogy kiknek teregetem ki a korrupciós dolgainkat. Mindent elmondtam már, úgyhogy semmilyen további kérdésre nem vagyok hajlandó válaszolni ezzel kapcsolatban, mert a végén még jobban belezavarodok.

Az elnökségi ülésünkön készült a hangfelvétel az Országgyűlés Irodaházában. Csak egy parkban készülhetett a felvétel, mert gyerekzsivaj hallható a háttérben, és kizárt, hogy a kisgyerekét a tüntetésekre is elhordó frakcióvezetőnk elhozza őt az elnökségi ülésünkre. Nem tudom, kinek mondtam ezeket, nem szoktam emlékezni rá, hogy kiknek teregetem ki a korrupciós dolgainkat. Mindent elmondtam már, úgyhogy semmilyen további kérdésre nem vagyok hajlandó válaszolni ezzel kapcsolatban, mert a végén még jobban belezavarodok.

A Fidesz titkosszolgálati módszerekkel figyelteti az ellenzéket (=az egyik emberünk feljátszotta a telefonjával és kiszivárogtatta, hogy mit fecsegek óvatlanul). Borkai egy erkölcstelen, korrupt gazember, tőlünk távol állnak a titkosszolgálati módszerek (=egy ügyvédbűnöző emberünk megszervezte, hogy beépített kurvák kamerázzák le Borkait kefélés közben).

És az akkor is egy igazságbeszéd volt!!!

És az akkor is egy igazságbeszéd volt!!!”Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kötter Tamás: Dobrev álmodja Gyurcsányt vagy Gyurcsány tokene Dobrev?!

tk_arpad

Moderari: A magyar nemzeti szuverenitásról

tk_arpad

Búcsú Kárpáti Lajostól

tk_arpad

Hámori Tamás: Olaszország következő miniszterelnökét Giorgia Meloninak hívják

tk_arpad

Hámori Tamás: Aki árnyékra vetődik, az nem talál semmit

tk_arpad

Irsai Farkas László: Néztem a mai bejelentést. Három dolgot nem értek.

tk_arpad

Moderari: Árnyékkormány

tk_arpad

Szánthó Miklós: Villanylekapcsolás

tk_arpad

Financial Times: Hiába bírálják, Orbán elérte, hogy Magyarországon a legalacsonyabb a gáz ára

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább