Térség

13 éves kerékpáros kislányt gázolt el egy részeg autós

Fékezés nélkül gázolt el egy 13 éves  kerékpáros kislányt egy ittas férfi Kiskunhalason, a Szász Károly utca és a Vajda utca kereszteződésében.

Az autó a Vajda utcából hajtott ki és elütötte a kivilágított biciklivel közlekedő kislányt. Helyszíni információink szerint a férfinak nincsen jogosítványa, eltiltás alatt ült a volán mögé. Mivel felmerült, hogy alkohol és drog hatása alatt állhat, ezért a fiatalembert vérvételre előállították. Úgy tudjuk, a 13 éves kislány a csípőjét fájlalta, a mentők a kórházba szállították.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a rendőrök a helyszínelés idejére. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Fotók: Donka Ferenc

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Ritka madarakat figyeltek meg Csongrád-Csanád megyében a hétvégén

cs3_admin

Körbálák égtek Vásárhely határában

cs3_admin

Egy autó csapódott buszmegállóba Mártélynál

cs3_admin

Mentőhelikopter szállította el a súlyosan sérült férfit Vásárhely közelében

cs3_admin

A hatékony kontaktkutatásban elengedhetetlen a mobiltelefonos applikációk használata

Endre Araczki

Őrizetben a sorozatbetörő

cs3_admin

A US Openen a harmadik fordulóig jutott Fucsovics Márton feljött a 61. helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Endre Araczki

Hármas karambol az 55-ös főúton, hárman megsérültek

cs3_admin

Elmaradt az elsőbbségadás Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább