Vélemény

Kölnei Lívia: Kedves abortuszpárti ismerőseim! Ma még nektek áll a zászló.

Mindig szembesíteni fogunk benneteket azzal, hogy amit tesztek, az gyilkosságpártolás és a társadalmi megkülönböztetésért folytatott harc.

„Példamutatóan szemléltetitek, hogyan kell támogatni a diszkriminációt: minden olyan ember kiiktatását, aki nem kedvünkre való, aki akadályozza a nyugodtabb és szebb életünket, aki gyengébb, mint mi. A hátrányos helyzetűek elnyomásának élharcosai vagytok.

Ma még a miénk – életpárti, abortuszt ellenző kisebbségé – a nehezebb társadalmi terep, hiszen a természetes emberi önzéssel kell megküzdenünk. Nem marad más eszközünk, mint hogy gondoskodjunk róla: ne ringathassátok magatokat az embermentő szabadsághős szerepébe.

Mindig szembesíteni fogunk benneteket azzal, hogy amit tesztek, az gyilkosságpártolás és a társadalmi megkülönböztetésért folytatott harc. Közreműködés vagy támogató egyetértés védekezésre képtelen emberek likvidálásában.

Precedenst adtok az abortusz kiterjesztésére a szülésig (ez már létező törvény) és azon túl is, hamarosan. Hiteltelenek vagytok bármilyen emberi kisebbség érdekvédőjeként.

Nem titkolt célunk, hogy elérjük: közületek a józan lelkiismeret és értékítélet képességével rendelkezők döbbenjenek rá, miben segédkeznek, és adják fel nézeteiket. (Talán nem lesz károtokra, ha tudtok róla: közülünk a vallásosak személy szerint imádkoznak aktivistáitokért, értetek, hogy tisztábban lássatok.)

Az észak-ír abortusztörvény érvénybe lépését sok százezren »Európa legsötétebb napjának« nevezik. Megértem, bár nem értek vele egyet: ilyen sötét napok voltak már és vannak is, sok országban. Én nem sötétítem el a Facebook-képemet, mert a lelkemben, egy »sötétkamrában« már régen őrzöm és gyászolom a világ legnagyobb holokausztjának áldozatait. Világosban, nyílt arccal szembesülök azokkal, akik ártatlanok és gyengék vére által kívánnak szabadsághősök lenni.”Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Gregor Bernadett: Értünk senki nem vonult az utcára. Értünk senki nem tüntetett.

cs3_admin

Tibi Atya: A tüntető színészek 5 arcpirító hazugsága

cs3_admin

Jocó bácsi világa: “minden iskolának van egy járványügyi szabályzata”

cs3_admin

Dömötör Csaba: Az elvek elfogytak, csak a hataloméhség maradt

cs3_admin

Hámori Tamás: Úgy tűnik, tényleg van, aki csak azt hiszi el, amit saját maga érez

tk_arpad

Menczer Tamás: A baloldal szerint túl sokat költöttünk életmentő berendezésekre!

cs3_admin

Kiszelly Zoltán: A kétharmad helyett az ellenzék léte a tét Szerencsen

cs3_admin

Bálint Botond: A jellemtelenség, mint művészi erény

cs3_admin

Kovács András: Ismét a Fidesz, és a jobboldal szavazóit gyalázta a baloldal!

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább