Csongrád

Ittas vezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Csongrádon

A járőrök az első napon csaknem ezer alkalommal szondáztatták meg az autósokat a 29. Körös-toroki Napok elnevezésű rendezvény helyszínén, Csongrádon. A szonda két esetben mutatott pozitív értéket.

Fokozott ellenőrzést rendelt el a Csongrádi Rendőrkapitányság vezetője a város területére a Körös-toroki Napok idejére 2019. augusztus 1-4 között. A hétvégén az összes gépjárművel érkező és távozó sofőr számíthat az ittasság ellenőrzésre, és ha az indokolt, szankcióra is. Ezzel egyidőben a sofőrök a kemping területén, a fesztivál ideje alatt következmények nélkül próbálhatják ki az alkoholszondát. Így mielőtt bárki volán mögé ül, meggyőződhet róla, hogy autóvezetésre alkalmas állapotban van-e.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy már a kis mennyiségű szeszesital-fogyasztás hatására is nő a reakcióidő, kedvezőtlenül változik a veszélyérzékelő képesség, tompulnak a reflexek.

Emellett nem csak az ittas járművezetés kockázatos, hanem olyan gépkocsiban utazni is, amelyet láthatóan ittas személy vezet!

Forrás: police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

250 éves a csongrádi Nagyboldogasszony Templom

cs3_admin

Ketten biztosan indulnak a polgármesteri székért Csongrádon

Artúr

Felajánlásból újult meg a 250 éves csongrádi Nagyboldogasszony -templom oltára

cs3_admin

Körös-toroki Napokra látogatott a kormányablak busz

cs3_admin

Megújult a Csongrádi Járási Hivatal épületének tetőszerkezete

cs3_admin

70 kg-os harcsát fogtak Csongrádon (képgalériával)

cs3_admin

Döntöttek a városi kitüntető díjak adományozásáról Csongrádon

cs3_admin

Egy személy sérült meg, amikor két autó ütközött össze Csongrádon

cs3_admin

10,5 tonna e-hulladéktól szabadultak meg a csongrádiak

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább