Belföld

Kigyulladt egy családi ház melléképülete a Bács-Kiskun megyei Kisszálláson

Kigyulladt egy családi ház melléképülete a Bács-Kiskun megyei Kisszálláson, a Hársfa utcában. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, amelyek a lakóházban nem tettek kárt. A családfőt másodfokú égési sérülésekkel szállították kórházba.  

A helyszínen megtudtuk, a kisszállási férfi, miután összeveszett a párjával, a motoros fűkaszának bekevert benzint szétlocsolta a konyhává átalakított melléképületben, majd felgyújtotta azt. Ahogy kilépett az ajtón az udvarra, a konyhában felrobbant a gázpalack és a gáztűzhely is. A robbanás következtében kicsapó hatalmas lángcsóva súlyosan megégette a férfit. Az otthon tartózkodó feleség és a fiuk is a kerti csapról egy slaggal azonnal elkezdték oltani a tüzet. A konyhában sikerült megfékezni a lángokat, melyek akkor már a tetőszerkezetre is átterjedtek. A kiérkező kiskunhalasi tűzoltók megbontották a tetőt, és megakadályozták, hogy a tűz a főépületre is átterjedjen. Elsődleges adatok szerint a családfő a testének 9%-án szenvedett másodfokú égési sérüléseket. A mentők a súlyosan megégett férfit a mentőautóban ápolták, majd a kiskunhalasi kórházba szállították.

Fotók: Donka Ferenc

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Rengeteg szemetet szállítottak el ősszel az erdőkből

cs3_admin

Novák Katalin ismertette az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait

cs3_admin

Jövőre is folytatódik az agrárkamara zöldség- és gyümölcsfogyasztást ösztönző kampánya

cs3_admin

Sándorfalvi gyerekek rajzai is bekerültek a Harry Potter írójának új meséjébe

Endre Araczki

Fokozott óvatosságra int a katasztrófavédelem a tűzesetek elkerüléséért

cs3_admin

A tulajdonosváltás nem érinti az Aegon Magyarország ügyfeleit

cs3_admin

Súlyos baleset Vásárhelyen

cs3_admin

Kijöhet a kórházból Böjte Csaba

cs3_admin

A javítás ideje nem számít bele a jótállási időbe

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább