Belföld

Kigyulladt egy családi ház melléképülete a Bács-Kiskun megyei Kisszálláson

Kigyulladt egy családi ház melléképülete a Bács-Kiskun megyei Kisszálláson, a Hársfa utcában. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, amelyek a lakóházban nem tettek kárt. A családfőt másodfokú égési sérülésekkel szállították kórházba.  

A helyszínen megtudtuk, a kisszállási férfi, miután összeveszett a párjával, a motoros fűkaszának bekevert benzint szétlocsolta a konyhává átalakított melléképületben, majd felgyújtotta azt. Ahogy kilépett az ajtón az udvarra, a konyhában felrobbant a gázpalack és a gáztűzhely is. A robbanás következtében kicsapó hatalmas lángcsóva súlyosan megégette a férfit. Az otthon tartózkodó feleség és a fiuk is a kerti csapról egy slaggal azonnal elkezdték oltani a tüzet. A konyhában sikerült megfékezni a lángokat, melyek akkor már a tetőszerkezetre is átterjedtek. A kiérkező kiskunhalasi tűzoltók megbontották a tetőt, és megakadályozták, hogy a tűz a főépületre is átterjedjen. Elsődleges adatok szerint a családfő a testének 9%-án szenvedett másodfokú égési sérüléseket. A mentők a súlyosan megégett férfit a mentőautóban ápolták, majd a kiskunhalasi kórházba szállították.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elfogadták a 2022-es költségvetést

cs3_admin

Egy nap alatt elfogyott az első keret, ezért a teljes összegre megnyitják a pályázatot az elektromos autó vásárlásához

cs3_admin

Elindult a Csongrád-Csanád megyei identitás erősítése

cs3_admin

Július 5-től lehet fákat igényelni a Településfásítási program második ütemében

cs3_admin

Hétfőtől ismét teljes nyitvatartással működik három átkelő a szerb-magyar határon

cs3_admin

Az új áramelszámolással is érdemes napelemes rendszert telepíteni a szakértő szerint

cs3_admin

Érkezik az év első tartós hőhulláma

cs3_admin

Személyautó ütközött vonattal Tiszaföldvárnál, a sofőrt mentőhelikopter szállította el

cs3_admin

Négy autó ütközött, többen megsérültek Martfűnél

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább