Belföld

Megnövekedett a várakozási idő a Csongrád megyei határátkelőhelyek kilépő oldalán Szerbia felé

Megnövekedett a várakozási idő a Csongrád megyei határátkelőhelyek kilépő oldalán Szerbia felé, a személyforgalomban. Az utazóknak várakozniuk kell a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, a Röszke Közúti Határátkelőhelyen és Ásotthalmon is.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt hosszabb várakozási időre kell számítani az átkelőkön. A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen négy órát, a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhelyeken egy-egy órát kell várakozniuk a személyforgalmi sávokban kilépésre jelentkezőknek.

Az utazók Szerbia felé választhatják a Tiszasziget-, és Tompa Közúti Határátkelőt, ahol kisebb várakozási idővel kell számolni, illetve a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy és Hercegszántó átkelőket. Utóbbi helyeken nincs várakozás.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

police.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Életveszélyes sérültet vitt el a helikopter a nemesnádudvari frontális balesettől

cs3_admin

Idén ősszel 491 helyszínen kezdhetik meg munkájukat az iskolaőrök

cs3_admin

Egy motoros súlyosan megsérült Lajosmizse belterületén

cs3_admin

Mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy kilencéves kisfiút Orgoványnál

cs3_admin

Életbe léptek a beutazási korlátozások

tk_arpad

Pénteken kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok évada

cs3_admin

Két személy életét vesztette egy frontális balesetben Törökszentmiklósnál

cs3_admin

Az Országgyűlés feltételekhez kötötte a járvány miatti uniós hitelfelvétel támogatását

cs3_admin

Angol személyautó csapódott kisteherautóba az M5-ösön Kecskemétnél

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább