Sport

A Fradi legyőzte a bolgár bajnokot

A Ferencváros remekül kezdte a mérkőzést. A 6. percben Lovrencsics kiválóan adott be jobbról, a középen érkező Tokmac pedig 8 méterről a bal sarokba lőtt.  

A 9. percben Priskin éles szögből próbálkozott, Iliev azonban védett. Ezt követően a Ludogorec átvette a mérkőzés irányítását, de sokáig nem jutott komolyabb helyzetig a bolgár bajnok. A 32. percben azonban Ihnatenko elpasszolta a labdát a saját tizenhatosa előtt, Tchibota lövését még kiütötte Dibusz, Swierczok pedig a leshatárról a kapuba passzolt.

Jól kezdtük a második félidőt is, előbb Zubkov 20 méteres szabadrúgása szállt fölé, majd Skvarka 17 méterről a védőkbe vágta a labdát. A 62. percben Skvarka ívelt a kapu elé egy szabadrúgást, Blazic fejelt Dvali elé, aki közelről a hálóba bólintott, de lesről tette, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot. A 64. percben újra vezetéshez jutott a Fradi: Tokmac két szép csel után középre adott, ahol érkezett Zubkov és 10 méterről a kapuba pörgetett. A 72. percben Tchibota adott középre, Swierczok érkezett a hosszún, közelről fejelt, de Dibusz szögletre mentett. A 89. percben Tchibota 21 méteres lökete vágódott Dvaliról szögletre. A hosszabbításban beszorult a Ferencváros, de kivédekezte az utolsó perceket.

A Fradi így egygólos előnnyel várhatja  a július 17-ei visszavágót.

Fotók: MTI



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor