Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma, 75 dkg csirkemell, 4 evőkanál étolaj, 6 db csemege uborka, 30 dkg gomba, só, bors ízlés szerint, 2 evőkanál mustár, 1 evőkanál dijoni mustár (ízlés szerint), 4 evőkanál tejföl, 6 evőkanál főzőtejszín.
Elkészítés:
A hozzávalókat apró csíkokra, a vöröshagymát apró kockára vágom. Egy serpenyőbe először az olajon a csíkokra vágott húst megpirítom, majd félre teszem. A megmaradt zsiradékba beleteszem a hagymát és megdinsztelem. Majd beleteszem a gombát. Ha megpuhult, akkor beleteszem az uborkát. majd 5-10 percig hagyom párolódni. Ezután beleteszem a húst és befűszerezem, majd mehet bele a mustár, a tejföl és a tejszín. Akkor van kész, amikor a hús és az uborka megfőtt – megpuhult.
Jó étvágyat kívánok.
Forrás: http://newgourmetchef.blogspot.com