Site icon Cs3.hu

Menczer Tamás Szentesen: Mi a bajban soha nem adjuk fel, mi a bajban mindig harcolunk, és a végén mindig győzünk

„Számunkra, magyarok számára a szabadság életösztön. Mi magyarok tudjuk jól, hogy a szabadságot védeni kell, mert ha nem védjük, akkor elveszik” – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója Szentesen, az 1956-os megemlékezésen. 

Kedd este tartotta megemlékezését a Fidesz-KDNP helyi szervezete Szentesen, az ’56-os emlékműnél. Az ünnepségen beszédet mondott Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki kiemelte, a magyar egy szabadságharcos nemzet, mert a szabadságot soha nem kaptuk ingyen, mindig meg kellett harcolnunk érte, és mindig meg is kellett védenünk. 

„1956-ban a magyarok hoztak egy világos döntést. Egy olyan döntést, amelyre az egész világ felfigyelt. Ez arról szól, hogy a szabadságunkat, a függetlenségünket, a szuverenitásunkat nem adjuk, nem vagyunk alárendelve senkinek. Az 56-os hősök üzenete világos volt. Meggyőződésem, hogy az 56-osok a legnemesebb, legcsodálatosabb és legnagyszerűbb célokért harcoltak, a családjuk megvédéséért és emellett az ország, a haza megvédéséért. Nincs nemesebb cél ezeknél” – fogalmazott a politikus. 

Az ünnepségen közreműködött Torday Zétény, Gránicz Linett, a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola növendéke, és a Csongrádi Alföld Néptáncegyüttes. 

A megemlékezés végén a jelenlévők mécseseket helyeztek el az 1956-os hősök emlékére készített emlékműnél.

Exit mobile version