Site icon Cs3.hu

„Az egymásért való felelősségvállalás az mindent megelőz” – 25 éves lett a metALCOM 

Napra pontosan 25 évvel ezelőtt írták alá Szentes egyik legnagyobb munkaadójának, a metALCOM-nak az alapító okiratát. A vállalatnál szerdán tortával és koccintással ünnepelték az évfordulót. 

A metALCOM Zrt. az elmúlt két és fél évtizedben a távközlési szolgáltatók igényeihez igazodva folyamatosan növekedett, alakult és fejlődött, így ma piacvezető szerepet tölt be a magyar távközlési területen kulcsrakész megoldásszállítóként. Bozó Zoltán, a cég tulajdonosa lapunknak elmondta, hogy egy kis garázscégből indultak, mára pedig 300-nál is több munkavállalója van a cégnek. 

„A legelső időszakban néhány hétre, maximum 1-2 hónapra láttunk előre, de szerencsére ma már bátran tervezhetjük a következő 25 évet. Egy nemzetközi vállalattá fejlődtünk, aki nemcsak Magyarországon, nemcsak Európában, de a világon több felé, több földrészen is dolgozik folyamatosan. A jövőben szeretnénk erősíteni a hazai jelenlétünket, de ugyanúgy tervezünk részt venni a világban megvalósuló beruházásokban, illetve technológiai eszközök telepítésében, és ezek üzemeltetésében” – fogalmazott Bozó. 

A cégvezető kifejtette, hogy a metALCOM nem csak egy vállalat, hanem egy hatalmas család. Sok barátság, szerelem, házasság és gyerek született már cégen belül, amire nagyon büszkék. „Azt gondolom, ez is záloga annak, hogy idáig eljutottunk, hiszen az egymásért való felelősségvállalás az mindent megelőz a cégnél. Ezek azok a fő dolgok, amik az eredményességünket meghatározzák” – tette hozzá Bozó Zoltán. 

Szentes egyik legnagyobb munkaadója sosem hagyta el a várost. Ugyan több településen van már telephelyük, hiszen kinőtték az induló helyet, de a vállalat gyökerei mindig is Kurca-parti városban maradtak. 

Szerdán minden telephelyen tortázással és koccintással ünnepelték a dolgozók a születésnapot. 

Exit mobile version