Október 19-én őszi főzőtanfolyamot szerveznek Szentesen, ahol mindenki megtapasztalhatja az ayurvédikus konyha vibráló ízeit, színeit és szerethetőségét.
Az ayurvéda szerint az egészségmegőrzés egyik kulcs eleme a megfelelően kialakított táplálkozás, amely igazodik az életkorunkhoz, alkatunkhoz, élethelyzetünkhöz és az évszakokhoz.
És mi lesz a téma?
Az ősz a váta, a változás, a mozgás és a tisztulás időszaka az ayurvédában. Ezért erről és a szezonnak megfelelő étkezésről is lesz szó.
És mit főztök?
A menü:
- Klasszikus naan ( gluénnal, de viszek glutén mentes lepényt is)
- Ánizsos lencseleves kókusztejjel
- Kókusz és szilva csatni
- Zöldség kofta dióval, illatos sütőtők szószban
- Datojás zabpuding
Bővebb információk IDE KATTINTVA, jelentkezés: egykisajurveda@gmail.com