Site icon Cs3.hu

Vörös Viktor a Szentesi Vízilabda Klub új elnöke – remélhetőleg befejeződnek a klub elleni külső támadások!

Új elnöke van az 1934 óta fennálló Szentesi Vízilabda Klubnak. Vörös Viktor ismert sportoló; junior világ és Európa-bajnok, háromszoros  Magyar bajnok és háromszoros ezüstérmes OB1-es játékos, Magyar Kupa győztes. Hazai pályáról, mondhatni a medencéből vette át a szentesi klub irányítását.

Viktor itthon kezdte pályafutását, majd nyolc éven keresztül az Újpest TE játékosa volt, később a Vasas centere. Eleget tett Kemény Dénes szövetségi kapitány felkérésének is; egy egész nyáron együtt edzhetett az augusztusban olimpiai bajnoki címet nyert válogatott kerettel. 

Sikere és tapasztalata vitathatatlan, úgy mint népszerűsége is a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodában. 

A klub ellen már több, mint egy éve politikai lejárató kampány folyik, zavarva az edzéseket, lejáratva az edzőket, országosan rombolva a több évtizedes szentesi vízilabda hírnevét. A közösségi oldalakon gyalázzák a klub edzőit és játékosait, kicsit sem tisztelve az évek és évtizedek óta a helyi vízilabda elkötelezett képviselőit. Ugyanaz a személy irányítja mindezt, aki a polgármestert támogató kampány oszlopos tagja volt és több közintézmény ellen folytat lejárató kampányt.

Sokan remélik a szentesi uszodában, hogy az új elnök személyét végre tiszteletben tartják és befejezik a Kurca parti közösség szétverését. 

Vörös Viktornak igazi kihívás ez a feladat, de büszke almamáterére, érzelmileg kötődik és mindent megtesz azért, hogy legjobb tudásával erősítse a VK-t.

Exit mobile version