Site icon Cs3.hu

Harmincnál is többen focitáboroztak Kisteleken

Több mint harminc gyermek vett részt a kisteleki focitáborban, mely immár két évtizede a legnépszerűbb táborok egyike a környéken. Nem véletlen, hogy nem csak Kistelekről, hanem a környékbeli településekről és még Vecsésről is voltak táborozók – számolt be a kistelekjárás.hu.

„A tábornak a hagyományos programjai voltak, sok focival, strandolással, sátorban alvással. Hagyomány, hogy a hétfői napot mindig itt töltjük a pályán. Most az EB csoportmérkőzéseket játszottuk újra úgy, hogy a gyerekek választottak csapatot, és annak színeiben fociztak.

Kedden strandolás volt Csongrádon, úszóversenyekkel, játékokkal, majd szerdán a BL meccseket játszottuk újra. Csütörtökön ismét strandolás következett, majd pénteken a gyerekekre bíztuk, hogy milyen csapatot választanak a villámtornához.

Ezzel, illetve a sátorbontással és az ajándékok osztásával zártuk a tábort. Érmeket a különdíjasok, a kapura rúgó, a hálótér rúgó, a hetes rúgó, illetve a deka verseny helyezettjei kaptak, de mindenki kapott ajándékot, így bozsikos fair play hátizsákot, EB-s naptárokat és édességet” – mondta a lapnak a tábor két szervezője, Czeigersmidt Roland és Dancsok Csaba.

Forrás, fotók: kistelekjaras.hu

Exit mobile version