Site icon Cs3.hu

Nincs Felgyő falunap nélkül

Elmaradhatatlan és egyben a legnagyobb esemény Felgyőn a Falunap. Forgó István a Geda-Halom Egyesület vezetője, évről-évre szervezi ezt a nagyszabású rendezvényt.

„Minden Falunapra próbálunk olyan programokat szervezni, amelyeket szeretnek az idelátogatók és a felgyőiek egyaránt. Sok visszatérő elem van, amelyek nélkül nem lenne igazi ez az esemény. A családokra fókuszálunk elsősorban, de a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítunk. A főzőverseny az egyik ilyen elmaradhatatlan része ennek a rendezvénynek, amelyre idén 22 csapat nevezett be. Mindig nagyon finom ételek készülnek, de mi szervezők is főzünk, azoknak, akik a Falunapra vendégként érkeznek. Természetesen minden évben vannak újdonságok, amelyek színesebbé teszik ezt a napot. A habfürdő az egyik ilyen amit nemcsak a gyerekek hanem a felnőttek is nagyon kedvelnek. Folyamatosan bővül a kínálatunk a szolgáltatások terén, és ha beválik a következő évben is bekerül a programok közé. A koncert és a retro disco viszont állandó, hiszen ez zárja az egész napot, amelyre idén a Republika Együttest hívtuk meg előadóként”-mondta el Forgó István.

A programok tekintetében Felgyőn valóban mindenki megtalálta a kedvére való elfoglaltságot, bár a kora délutáni órákban igazán a gasztro rész kapta a főszerepet. Mindeközben megérkezett a Geda domb tetejére a Bigfoot, amivel körbe lehetett gurulni a faluban, és a Duna-Tisza közi erős emberek versenye is igazán megizzasztotta a résztvevőket. A Szegedről érkezett TalentTehetség Kutató Rock Stúdió műsora pedig kellő hangulatot varázsolt a folytatáshoz. Az eredményhirdetésre összegyűlt a település apraja-nagyja, és az ezt követő Köröstoroki Ebtanoda műsorát is mindenki nagyon szerette. KIszelyZoltán és Merényi Nikolett operett műsorát a Republika Együttes élő koncertje követte. A EFI számos szűrővizsgálattal és jótanáccsal várta az érdeklődőket, a rendőrök pedig a bűnmegelőzésben adtak hasznos információkat. A habparty népszerűségébe a szél is besegített, de a jó hangulatot, az együtt töltött időt semmi sem pótolhatta. Ilyen ez Felgyőn évről-évre, az elmaradhatatlan Falunapon, ahol a jó ízeknek, hangulatnak semmi sem szabhat gátat.

Exit mobile version