Site icon Cs3.hu

Tragédia: egy ember meghalt a tegnap esti viharban Csanyteleken

A Csanyteleki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai egész éjszaka és hajnalban dolgoztak a károk elhárításán. A településen egy ember életét vesztette a viharban. 

„Kilenc kidőlt fát távolítottunk el az úttestről. Jártuk a falut, ahol tudtunk segítettünk. Az éjszakai vihar sajnos egy ember életét is elvette. A Bercsényi utcában egy ház fala kidőlt, és a mennyezet is leomlott, ami maga alá temetett egy bent tartózkodó személyt, aki ezt sajnos nem élte túl” – számolt be a történtekről Bernát János, a Csanyteleki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke. 

Köszönet és hála a polgárőröknek és önkéntes tűzoltóknak, hiszen volt köztük olyan, aki ledolgozott két műszak után vett részt a segítségnyújtásban!

„A folyamatban részt vett a falu egyik mezőgazdasági vállalkozója, aki egy telefonhívásra azonnal jött, és saját gépén saját maga segített. A Polgármester Úr szinte az első perctől kezdve a helyszínen volt velünk, és saját maga kétkezi munkájával ő is segített, amellett, hogy koordinálta a dolgokat” – fogalmazott Bernát János. 

Borítókép: illusztráció, Dél-Alföldi meteorológia

Exit mobile version