Site icon Cs3.hu

Bozó Zoltán: bekapcsoljuk a várost a Szeged-Kecskemét-Szolnok gazdasági központok fejlődésébe!

„A város lehetőségeivel és a kormányzati programokkal összhangban, kiemelten a Külügyi és Külgazdasági Minisztérium támogatásával bekapcsoljuk a várost a Szeged-Kecskemét-Szolnok gazdasági központok fejlődésébe” – ígéri Bozó Zoltán, a kormánypártok polgármesterjelöltje.

Bozó Zoltánnak és csapatának egyik legfontosabb programpontja a gazdaságfejlesztés, munkahelyteremtés. Ezzel kapcsolatban beszélget legújabb videójában a Fidesz polgármesterjelöltje és Cserháti Gyula képviselőjelölt.

Cserháti a legfontosabb feladatnak azt tekinti, hogy új vállalkozókat telepítsenek Szentesre és a már meglévőeket támogassák. „Az idetelepítéshez meg kell adnunk a megfelelő infrastruktúrát!” – fogalmazott.

„Azért is fontos nekünk, hogy külföldről betelepülő vállalkozásokat idecsábítsunk, mert amikor betelepülnek egy adott helyre, akkor ezeknek a vállalkozásoknak vannak egyéb infrastrukturális kikötéseik, konkrétan a kormányzattal szemben. Ilyen lehet például a 451-es út a felújításának az előtérbe helyezése, de számos más egyéb infrastrukturális célú beruházás megvalósítása Szentesen” – ezt már Bozó Zoltán polgármesterjelölt mondta el videójába.

Exit mobile version