Site icon Cs3.hu

Világcég járt a Zsoldosban

A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikumban járt a világ egyik vezető technológiai vállalata, Schrack. 

A Schrack Technik Csoport a világ egyik vezető technológiai vállalata, mely az energiaelosztás és adatátvitel termékeire és megoldásaira szakosodott. A cég komplett termékpalettája a kapcsolószekrényektől, reléktől, megszakítóktól a biztonsági világítás és az adatátviteli hálózatokig biztosít átfogó kínálatot ügyfelei számára. Portfoliója lefedi a villamos ipar teljes spektrumát. A stratégiai fontosságú területeken, mint a megszakítók, hálózati technológia, biztonsági világítás és relék a Schrack Technik piacvezető pozíciót tölt be.

A cég magyarországi leányvállalata budapesti központtal 1991-ben alakult. Képviselőivel számos további nagyvárosban – Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon, Zalaegerszegen – és kiépített Schrack Store üzlethálózatával az ország területét lefedve áll partnerei rendelkezésére. 

A Zsoldos diákjai betekintést nyerhettek a cégbe és az az által készült termékekbe. Ezek egy részét később az udvaron fizikailag is megtekinthették! – számoltak be az iskola közösségi oldalán. 

Exit mobile version