Mindszent

Óriási blama Gyurcsányék mindszenti gyűjtése

Teljes érdektelenségbe fulladt Gyurcsány helyi emberének, az Együtt Mindszentért Egyesület elnökének a Nemzeti Konzultáció gyűjtése. A mindszenti választópolgárok kevesebb, mint 5%-a bízta a baloldali politikusra a kérdőíveket.

Mint megírtuk, a Demokratikus Koalíció mindszenti embere is azt próbálta elérni, hogy az emberek ne mondhassák el a véleményüket. A Tisza-parti városban élők azonban okosabbak, és nem dőltek be az uszításnak.

A Nemzeti Választási Iroda hivatalos adatai szerint a legutóbbi, országgyűlési választáson 5315 ember volt jogosult leadni szavazatát. Jancsovics Attila szerdai bejegyzésében – talán egy kis öniróniát gyakorolva, röhögős háttérrel – arról posztol, hogy körülbelül 200, azaz kettőszáz darab Nemzeti Konzultációs ívet gyűjtött. Egy rövid matematikai számítás elvégzése után kiderül, hogy a mindszenti szavazópolgárok kevesebb, mint 5%-a találta érdemesnek Gyurcsány és Márki-Zay szövetségesét arra, hogy neki adja a borítékokat.

Érdekesség, hogy még a baloldali szavazók is beárazták Jancsovicsot. A 2022-ben leadott voksokat vizsgálva kiderül, hogy az ellenzéki összefogásra 932-en szavaztak, aminek a kb. 200 leadott konzultáció szintén csak töredéke.

H. Gábor- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Új víztornyot kapott Mindszent + FOTÓ + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Újra jár a komp Mindszent és Baks között

Szabó Viktor

Mindszenti tolvajt fogtak a rendőrök

Szabó Viktor

Mindszent bekeményít: durva bírságra számíthatnak a felelőtlen állattartók

Szabó Viktor

Mindszent első babáját köszöntötték

Szabó Viktor

Lezárult a nevezés: a mindszenti Ugari Panna is utazik a világbajnokságra

Szabó Viktor

Mindszent vezetése továbbra is elkötelezett az útjavítások iránt

Szabó Viktor

Rekordméretű halat fogtak Mindszentnél

Szabó Viktor

Jól halad a mindszenti víztorony építése

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább