Site icon Cs3.hu

Évzárót tartott a Csongrádi-Tiszapart Sport Egyesület

A rendezvényen díjazták a korosztályok legjobb játékosait, és kiderült, ki lett az év edzője.

„Nagy öröm volt, hogy együtt tudtuk búcsúztatni a 2023-as labdarúgó szezont. A korábbi zárórendezvényekhez képest, most próbáltunk kedveskedni a szülőknek is, vendégül láttuk őket is rendezvényünkön” – írják az egyesület közösségi oldalán.

Kiss István elnök köszöntőjét követően elismerések kerültek átadásra. Kitüntetésben részesültek a különböző korosztályú csapatokból a legjobb játékosok:

A vezetőség köszönetét fejezte ki Szabó Istvánnénak, Rózsa néninek, több évtizedes munkájáért. Szeberényi Lászlónak, egész évben nyújtott segítségéért. Bori Andrásnak, Bugi bácsinak a mérkőzések biztosításáért. Rácz Antalnak, Toncsinak a pálya előkészítéséért, valamint Busch Judit ügyvezetőnek, az adminisztrációs ügyek intézéséért.

Az est folyamán fellépett Molnár Imre bűvész, aki szórakoztatta a közel 200 főnyi vendégsereget. A Csongrádi-Tiszapart SE köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki valamilyen formában is segítette az egyesületet 2023-ban, hozzájárulva ahhoz, hogy egy sikeres évet hagyhassanak magunk mögött.

Exit mobile version