Csongrád Kék Hírek

Bíróságon kell felelniük tettükért a fiataloknak, akik Csongrádon vertek meg és fosztottak ki egy embert

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy páros ellen, akik megvertek és kifosztottak egy férfit Csongrádon.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a megalapozott gyanú szerint 2023. augusztus 4-én szerelemféltés miatt egy helybéli lakos szóváltásba keveredett egy másik férfival Csongrádon, majd dulakodni kezdtek. A sértett el akart szaladni, azonban vitapartnere utolérte, és homlokon ütötte egy téglával, amitől elesett. A férfi magatehetetlenségét kihasználva a támadó elvette a pénzét, a kulcscsomóját és a mobiltelefonját is. A bűncselekmény elkövetésekor jelen volt a bántalmazó élettársa is. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként pár óra leforgása alatt azonosítottak egy csongrádi férfit és egy nőt, akiket előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki a Csongrádi Rendőrkapitányságon. Megállapították, hogy a 21 éves férfi 2023. júliusában egy autót is megpróbált ellopni a városban, azonban kísérlete kudarcba fulladt, így inkább megrongálta a járművet.

Az ügyben súlyos testi sértés és kifosztás bűntett, továbbá rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az iratokat megküldték az ügyészségnek.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

20 évesen lopott pénzt egy szentesi ingatlanból, lekapcsolták a zsaruk

Szabó Viktor

Indul az advent Csongrádon, útlezárásokra kell készülni!

Szabó Viktor

Brilliroztak a csongrádi lányok a spanyol FitKid Európa Kupán

Szabó Viktor

Eltiltás hatálya alatt, bedrogozva, benyugtatózva okozott balesetet Szentesnél

Szabó Viktor

Rovarhotel várja a bogarakat a csongrádi Fő Utcai Platánfa Óvodában

Szabó Viktor

Két biciklit is lopott, 5 ezerért adta el az egyiket

Szabó Viktor

Baleset történt Csongrádon! + FOTÓK!

Szabó Viktor

Közintézményekből lopott a 28 éves férfi Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Se Szentesen, se Csongrádon nem lesznek nyitva az egyik üzletlánc boltjai 24-én

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább