Site icon Cs3.hu

Egy hete dobogósok lettek Kecskeméten, most Vásárhelyen ugranak vízbe a szentesi úszók

Október 7-én és 8-án rendezték meg az Őszi Kupát Kecskeméten, ahol a Szentes Városi Úszó Club az éremtáblázat 2. helyén, az összesített csapatverseny 3. helyén végzett. Reméljük, a lendület kitart, hiszen ezen a hétvégén már Hódmezővásárhelyen ugranak medencébe az úszók.

Hatalmas sikert értek el Szentes úszói Kecskeméten, hiszen az érmek tekintetében csak a Bácsvíz Kvsc, a pontversenyben pedig a Bácsvíz Kvsc és a haza Kecskeméti SI előzte meg őket.

„A korosztályos országos bajnokságokat követően, közel 1 hónapos kihagyás után versenyzőinkkel Kecskeméten kezdtük meg a szezont. Mindössze 5 hetes edzés áll a hátunk mögött. A versenyen való részvételünk célja a szintfelmérés volt. A korosztályos bajnokságokon elért fantasztikus eredmények megalapozták a következő szezonhoz kellő motivációt, amely az Őszi Kupán való szereplésünkön jól látható” – írják a klub oldalán.

A Szentes Városi Úszó Club végül 50 érmet hozott haza, melyből 25 arany, 15 ezüst és 10 bronz.

Egyéni eredmények:

Bugyi Gréta

Kiss Károly (egy évvel idősebb korosztállyal összevontan lett értékelve)

Nagy- Tarnóczi Endre

Ugrai Alma

Széll Zoltán

Ömböli Zalán

Milovanovics Csanád (egy évvel idősebb korosztállyal összevontan lett értékelve)

Illés Kamilla

Komáromy Vilmos

Hajduch Dávid

A versenyzőknek egy hetük volt a regenerálódásra, ugyanis október 14-én és 15-én Hódmezővásárhelyen ugranak medencébe, a Rövidpályás Hód Kupán.

Hajrá Szentes, szurkolunk!
Exit mobile version