Csongrád

Csongrádon forgatott Badár Sándor

Nem mindennapi képsorokat rögzítettek a Brunnbauer Állatsimogatóban szerdán, ugyanis egy új film helyszínéül szolgált a csongrádi állatotthon.

A Brunnbauer Állatsimogatóban egy készülő filmhez vettek fel képsorokat, a jelenetek főszereplője pedig a szentesi Badár Sándor. A színész, humorista sokat nem árult el az alkotásról, azt azonban elmondta, hogy „A delelő obsitos és a fekete bárány” című, szenteshez köthető film folytatása lesz.

A jelenleg készülő mozi Szőke András alkotása lesz, Badár Sándor pedig egy étterem anyagbeszerzőjét alakítja. A szerdai, csongrádi forgatáson egy struccal kellett közelebbi kapcsolatba kerülnie a színésznek, amivel kapcsolatban Badár elárulta, hogy tartott tőle egy kicsit. Egyik ismerősét rúgták már meg ilyen állatok, így kicsit bizalmatlan volt eleinte, de végül bemerészkedett a karámba.

Badár Sándor kérdésünkre elárulta, hogy ha a közelben forgat, vagy van fellépése, igyekszik hazalátogatni. „Sűrűn megfordulok Szentesen, látogatom a szüleimet, beszélek ismerősökkel. Ha a közelben dolgozok, mindig haza megyek, ha mást nem, csak egy rövidke fél órára, megenni anyu összes ételét, amit összekészített” – mesélte viccesen Badár.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Mazsi birtokba vette a Körös-toroki strandot

Szabó Viktor

Egy 39 éves férfi rongált meg egy csongrádi ingatlant

Szabó Viktor

A kutyusokat is várják a Körös-torokban

Szabó Viktor

Újra együtt a Fivérek

Szabó Viktor

A Csongrádi Május 1 Vadásztársaság küzdelme a vízért

Szabó Viktor

Szombaton a Csík zenekarral startol a Csongrádi Napok

Szabó Viktor

Ismét vár a part a Körös-torokban

Szabó Viktor

Bronzkori földvárat találtak a régészek Csongrádon

Szabó Viktor

Körös-toroki nyaralókból lopott egy trió, akik ellen nyomozás indult

Szabó Viktor