Csongrád

Csongrádon forgatott Badár Sándor

Nem mindennapi képsorokat rögzítettek a Brunnbauer Állatsimogatóban szerdán, ugyanis egy új film helyszínéül szolgált a csongrádi állatotthon.

A Brunnbauer Állatsimogatóban egy készülő filmhez vettek fel képsorokat, a jelenetek főszereplője pedig a szentesi Badár Sándor. A színész, humorista sokat nem árult el az alkotásról, azt azonban elmondta, hogy „A delelő obsitos és a fekete bárány” című, szenteshez köthető film folytatása lesz.

A jelenleg készülő mozi Szőke András alkotása lesz, Badár Sándor pedig egy étterem anyagbeszerzőjét alakítja. A szerdai, csongrádi forgatáson egy struccal kellett közelebbi kapcsolatba kerülnie a színésznek, amivel kapcsolatban Badár elárulta, hogy tartott tőle egy kicsit. Egyik ismerősét rúgták már meg ilyen állatok, így kicsit bizalmatlan volt eleinte, de végül bemerészkedett a karámba.

Badár Sándor kérdésünkre elárulta, hogy ha a közelben forgat, vagy van fellépése, igyekszik hazalátogatni. „Sűrűn megfordulok Szentesen, látogatom a szüleimet, beszélek ismerősökkel. Ha a közelben dolgozok, mindig haza megyek, ha mást nem, csak egy rövidke fél órára, megenni anyu összes ételét, amit összekészített” – mesélte viccesen Badár.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

24 utcai lámpa búráját és izzóját lőtte ki csúzlival egy fiatal Csongrádon

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Csongrádra látogatott Koncz Zsófia

Szabó Viktor

Buli futammal zárult az idei Sárkányhajó Verseny Csongrádon

Szabó Viktor

Változatos tavaszi eredmények az Oxigénfalóknál

Szabó Viktor

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki kerékpárt lopott Csongrádon

Szabó Viktor

Fantasztikus hangulatban telt a „Fussuk Le!” félmaraton Csongrádon

Szabó Viktor

Frontális karambol történt Csongrádon

Szabó Viktor

Sport és élménytábor lesz Csongrádon

Szabó Viktor