Site icon Cs3.hu

A csongrádi Fekete Vivien ismét a legszebbek között

Hatalmas sikert ért el Fekete Vivien, ugyanis a Magyarok Világszépe 2023 Szépségversenyen a legszebbek közé került. Most a cs3.hu Családnak mesél a történetéről!

„16 éves koromban voltam életem első versenyén, amelyre a családom ösztönzésére neveztem be. A Miss Eden elnevezésű verseny a környezetvédelmet célozta meg, ahol a ruhánkat is magunknak kellett elkészítenünk. Ott első nekifutásra megszereztem a királynői címet, ez adta az indíttatást ahhoz, hogy a továbbiakban is ez legyen a fő útvonal”- kezdte a történetét Fekete Vivien, aki már több versenyen is nagyon eredményesen szerepelt.

Egy évvel később, 17 évesen a Miss Hungary versenyen a tini kategóriában, tini hercegnővé választották, amely megadta azt a lehetőséget a fiatal lány számára, hogy külföldre is eljusson. Járt Törökországban és Koszovóban is, ahol szintén a legszebbek közé került, ami a 3-4. helyezést jelentette számára.  Mindezek mellett a tanulás az első, hiszen végzős diákként, idén fejezte be a középiskolás tanulmányait.

Pár napja ért véget az egyik legrangosabb magyar verseny a Magyarok Világszépe, amelyre 200 lány közül válogatták be a döntőbe. A felkészülést már július 20-án megkezdték, ahol napi 8 órában készültek a július 30-án megrendezett versenyre.

„Mindenki nagyon segítőkész. Nagyon figyelnek ránk, hiszen a gálán mindennek tökéletes összhangban kell lennie.  Azt nem mondhatom, hogy a diétát pontosan lehet tartani, mert a táborban azért fogyott a töltött káposzta és a pacal is rendesen” – meséli mosolyogva Vivien.

„Önmagammal szemben nincsenek elvárásaim. Egy ilyen versenyen leginkább a kisugárzás és a mozgás az, ami felkelti a zsűri érdeklődését. Fontos szempont természetesen a külső megjelenés is, de mindezek mellett az ápoltság és igényesség is kritérium” – tette hozzá.

Erre a versenyre Vivien nem saját ruha kollekcióval érkezett, hiszen minden fellépő ruhát a szervezők biztosítottak számukra. A nagy napon minden lány nagyon izgul, ezért kiemelten fontos, hogy tudjanak összpontosítani, és emellett természetesek legyenek. A közel 10 tagú magyar zsűri előtt több alkalommal kellett végig vonulniuk a lányoknak a nagyestélyitől egészen a bikini kollekciót bemutatva. A verseny nagyon fárasztó, de pont ezért van a 10 napos tábor, hogy minden téren felkészültek legyenek. Mindeközben azért van idő pihenni és beszélgetni, hiszen Vivien is nagyon sok olyan kapcsolatot ápol, amelyek a felkészülési időben alakultak ki.

„Nincs rivalizálás, segítjük egymást és szurkolunk. Természetesen vannak alapvető szempontok, amelyeket nem tud a zsűri figyelmen kívül hagyni, és ilyen többek között a magasság. A nemzetközi versenyekre 172 cm alatt nem is lehet nevezni, de ezt itthon nem veszik ennyire komolyan, hiszen 1-2 cm még nem jelent problémát. A Magyarok Világszépe versenyen a 2. udvarhölgy lettem, ami nagyon megtisztelő és az egyik legjobb helyezés a királynői cím mellett. Számomra ez azt jelenti, hogy van helyem ezen a pályán, hiszen minden eddigi versenyemen a legszebbek közé választottak. A családom is nagyon támogat, minden versenyemen ott vannak az első sorban” – tudtuk meg Vivientől.

A legutolsó verseny nem csak a 2. helyet, hanem egy éves szerződést is hozott a csongrádi hölgynek, amely során, az ügynökség felkarolja és remélhetőleg sok megbízást kap a következő időszakban. Ebben az évben nem tervezi, hogy újabb versenyre nevezzen, de ha adódik egy kivételes lehetőség, akkor természetesen szívesen áll az újabb kihívás elé.

Exit mobile version