Csongrád Szentes Térség

Autósok figyelem! Katonai járművek lepik el az utakat, vigyázzatok!

Az MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred a mai napon technikai átcsoportosítást hajt végre Meszes, Fajsz és Szentes között.

Az átcsoportosítás miatt megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalakon: Meszes – Bátya – Miske – Öregcsertő – Kecel – Soltvadkert – Jászszentlászló – Kiskunfélegyháza – Csongrád – Szentes, illetve Fajsz – Miske – Öregcsertő – Kecel – Soltvadkert – Jászszentlászló – Kiskunfélegyháza – Csongrád – Szentes.

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását kísérőjárművek biztosítják. Kérjük a járművezetőket, hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy az állampolgárok nyugalmát a lehető legkisebb mértékben zavarja.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Világcég járt a Zsoldosban

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Sport, egészség és rehabilitációs konferencia lesz Szentesen

Szabó Viktor

Ezernél is több thai érkezett Szentesre békétlenséget szítani

Szabó Viktor

Több képviselőt is kizártak Szentesen egy önkormányzati programból

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Zseniális videóval készült a Zsoldos a magyar költészet napjára

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor