Csongrád Szentes Térség

Autósok figyelem! Katonai járművek lepik el az utakat, vigyázzatok!

Az MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred a mai napon technikai átcsoportosítást hajt végre Meszes, Fajsz és Szentes között.

Az átcsoportosítás miatt megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalakon: Meszes – Bátya – Miske – Öregcsertő – Kecel – Soltvadkert – Jászszentlászló – Kiskunfélegyháza – Csongrád – Szentes, illetve Fajsz – Miske – Öregcsertő – Kecel – Soltvadkert – Jászszentlászló – Kiskunfélegyháza – Csongrád – Szentes.

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását kísérőjárművek biztosítják. Kérjük a járművezetőket, hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy az állampolgárok nyugalmát a lehető legkisebb mértékben zavarja.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Narancsba borult Csongrád-Csanád

Szabó Viktor

Szentesre érkezik Bohár Dániel

Szabó Viktor

Kiváló szentesi tánceredményeket hozott a hétvége

Szabó Viktor

Földrengés volt a határ mellett, vármegyénkben is érezni lehetett

Szabó Viktor

A zenét ünneplik Szentesen

Szabó Viktor

Hazai pályán zárták a szezont az ifjú csongrádi vízilabdások

Szabó Viktor

Fiatalokat meghazudtoló időket úsztak a szeniorok Csongrádon

Szabó Viktor

Segítsünk a Koszovóban súlyosan megsérült magyar katonának! Sürgősen vérre van szüksége

Szabó Viktor

Pillanatok alatt elfogták a rendőrök a szentesi tolvajt

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább