Site icon Cs3.hu

Elsők közt a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kedden délelőtt került sor a 2022. évi BM Pontszerző Bajnokság hivatalos eredményhirdetésére. Az elmúlt év során a Belügyminisztérium különböző szervei 7 sportágban mérték össze tudásukat, majd az eredmények alapján a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legjobbnak bizonyult a vármegyék közt.

A Belügyminisztérium pontszerző bajnokságok 2022. évi verseny kiírásain a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 58 sportolója a megrendezett hét versenyből haton vett részt és az alábbi helyezéseket érte el:

Belügyminisztérium Úszó Országos Bajnoksága – 3. helyezés
Belügyminisztérium 2022. évi Judo Országos Bajnoksága – 9. helyezés
Belügyminisztérium 2022. évi Országos Terepfutó Bajnokság – 8. helyezés
Belügyminisztériumi Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság – 2. helyezés
Belügyminisztérium 2022. évi Országos Atlétika Bajnokság – 9. helyezés
Belügyminisztérium pontszerző küzdősportverseny – 13. helyezés

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a 67 pontszerző belügyi szerv közül az 5. helyen, a vármegyei rendőr-főkapitányságok rangsorában pedig az 1. helyen végzett.

Összesített eredmények:
1.         TEK
2.         Készenléti Rendőrség
3.         Miskolci RVT
4.         Nemzeti Közszolgálati Egyetem (RTK)
5.         Csongrád-Csanád VMRFK
6.         BRFK

Az  elismerő emlékplaketteket 2023. február 14-én délelőtt dr. Kontrát Károly a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnöke és dr. Varga Péter r. dandártábornok, ügyvezető elnök adta át a szervezetek képviselőinek. Csongrád-Csanád vármegyét Palicz András r. ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Veprik Zita r. alezredes a Humánigazgatási Szolgálat vezetője képviselte.

police.hu

Exit mobile version