Csongrád Kult

Indul a zenei nyári szezon a Körös-torokban

Megújult erővel és új lendülettel kezdődött el az idei zenei nyári szezon szervezése a Körös-torokban. Az időjárás és a vízállás is kedvezően alakul, illetve korlátozásokkal sem kell szembesülni, így a hétvégén egy nagyszabású nyitóbulival indul a zenei idény a Laguna Beach nyári szabadtéri szórakozóhelyén.

Mondani sem kell mennyire váratott már magára egy szabad nyári szezon, amely kellő nyitánnyal indul a 2022-es évben május 28-án. A Grand Opening elnevezésű bulit követően a szervezők mintha csak kárpótolnák a lelkes közönséget, hiszen a “Minden héten fesztivál” szlogennel várják az igényes zene szerelmeseit.

Az első esemény nyitó fellépője, még mindig, Magyarország első számú lemezlovasai között számon tartott Szecsei, mellette pedig két helyi fiatal dj. Carl Cozmo és Finner, akiket már jól ismer és megkedvelt a helyi közönség. A nyár folyamán minden hétvégén a hazai zenei világ legnépszerűbb fellépői látogatnak el Csongrádra a Tisza partra, ahol a szabadtér mellett egy fedett tánctér is várja a szórakozni vágyókat. A szervezők már hosszú évek óta nagyon figyelnek a zenei minőségre és a korosztályos zenei igényre. Ennek megfelelően a közkedvelt zenei előadók szinte mindegyikével találkozhat majd a közönség, hiszen augusztus végéig 22.00 órától egészen 04.30-ig nyitott a táncparkett.

A változatos minőségi programok a nyár folyamán hétről-hétre várják a közönséget, mind ezek mellett remélhetőleg újra nagy intenzitással látogathatjuk majd a Dél-Alföld egyik legszebb és legnépszerűbb homokfövenyét.

TG- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csongrádra is lecsapott a vihar + FOTÓK!

Szabó Viktor

A csongrádi Tyukász Anna amerikai karrier előtt áll

Szabó Viktor

Olvasói levél: Egy rockzenei legenda születése…

Szabó Viktor

Csongrádról és Szentesről is érkeztek a Harcművészek a határon túliakért elnevezésű programra

Szabó Viktor

Falat bontva törtek be egy csongrádi kisboltba

Szabó Viktor

Blikk: Jó mulatság, férfimunka – Nagyot Villan-tóttak az erős emberek Csongrádon

Szabó Viktor

Érkezik a Reptér Szentesre!

Szabó Viktor

Hajvasalót lopott egy csongrádi fiatal, bíróság elé áll

Szabó Viktor

Másodfokú riasztást adtak ki, érkeznek a viharok Szentes és Csongrád környékére is!

Szabó Viktor