Csongrád Kult

Indul a zenei nyári szezon a Körös-torokban

Megújult erővel és új lendülettel kezdődött el az idei zenei nyári szezon szervezése a Körös-torokban. Az időjárás és a vízállás is kedvezően alakul, illetve korlátozásokkal sem kell szembesülni, így a hétvégén egy nagyszabású nyitóbulival indul a zenei idény a Laguna Beach nyári szabadtéri szórakozóhelyén.

Mondani sem kell mennyire váratott már magára egy szabad nyári szezon, amely kellő nyitánnyal indul a 2022-es évben május 28-án. A Grand Opening elnevezésű bulit követően a szervezők mintha csak kárpótolnák a lelkes közönséget, hiszen a “Minden héten fesztivál” szlogennel várják az igényes zene szerelmeseit.

Az első esemény nyitó fellépője, még mindig, Magyarország első számú lemezlovasai között számon tartott Szecsei, mellette pedig két helyi fiatal dj. Carl Cozmo és Finner, akiket már jól ismer és megkedvelt a helyi közönség. A nyár folyamán minden hétvégén a hazai zenei világ legnépszerűbb fellépői látogatnak el Csongrádra a Tisza partra, ahol a szabadtér mellett egy fedett tánctér is várja a szórakozni vágyókat. A szervezők már hosszú évek óta nagyon figyelnek a zenei minőségre és a korosztályos zenei igényre. Ennek megfelelően a közkedvelt zenei előadók szinte mindegyikével találkozhat majd a közönség, hiszen augusztus végéig 22.00 órától egészen 04.30-ig nyitott a táncparkett.

A változatos minőségi programok a nyár folyamán hétről-hétre várják a közönséget, mind ezek mellett remélhetőleg újra nagy intenzitással látogathatjuk majd a Dél-Alföld egyik legszebb és legnépszerűbb homokfövenyét.

TG

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hétfőn gurulnak a motoros mikulások Csongrádon

tk_arpad

Kozma Orsival kezdődik szombaton a Csongrádi Advent

tk_arpad

Eltűnés miatt keresnek a csongrádi rendőrök egy 16 éves lányt

tk_arpad

A jeges úton két járműnek sodródott a szentesi Tisza-hídon egy autó

cs3_admin

2023. januárjában indulhat a duális képzés Csongrádon az Alföldi Agrárszakképzési Centrumban

tk_arpad

Közmeghallgatás Csongrádon

cs3_admin

Szombaton Újbor Fesztivál Csongrádon

tk_arpad

Tizenhárom évvel ezelőtti gyilkosság miatt állt bíróság elé egy csongrádi férfi – a holttest azóta sem került elő

tk_arpad

Megújultak a csongrádi belváros halászházai

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább