Csongrád Kult

Indul a zenei nyári szezon a Körös-torokban

Megújult erővel és új lendülettel kezdődött el az idei zenei nyári szezon szervezése a Körös-torokban. Az időjárás és a vízállás is kedvezően alakul, illetve korlátozásokkal sem kell szembesülni, így a hétvégén egy nagyszabású nyitóbulival indul a zenei idény a Laguna Beach nyári szabadtéri szórakozóhelyén.

Mondani sem kell mennyire váratott már magára egy szabad nyári szezon, amely kellő nyitánnyal indul a 2022-es évben május 28-án. A Grand Opening elnevezésű bulit követően a szervezők mintha csak kárpótolnák a lelkes közönséget, hiszen a “Minden héten fesztivál” szlogennel várják az igényes zene szerelmeseit.

Az első esemény nyitó fellépője, még mindig, Magyarország első számú lemezlovasai között számon tartott Szecsei, mellette pedig két helyi fiatal dj. Carl Cozmo és Finner, akiket már jól ismer és megkedvelt a helyi közönség. A nyár folyamán minden hétvégén a hazai zenei világ legnépszerűbb fellépői látogatnak el Csongrádra a Tisza partra, ahol a szabadtér mellett egy fedett tánctér is várja a szórakozni vágyókat. A szervezők már hosszú évek óta nagyon figyelnek a zenei minőségre és a korosztályos zenei igényre. Ennek megfelelően a közkedvelt zenei előadók szinte mindegyikével találkozhat majd a közönség, hiszen augusztus végéig 22.00 órától egészen 04.30-ig nyitott a táncparkett.

A változatos minőségi programok a nyár folyamán hétről-hétre várják a közönséget, mind ezek mellett remélhetőleg újra nagy intenzitással látogathatjuk majd a Dél-Alföld egyik legszebb és legnépszerűbb homokfövenyét.

TG


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni egy eltűnt csongrádi fiatalembert!

Szabó Viktor

Benedek Miklóst választották a nemzet színészévé

Szabó Viktor

Csongrád a következő télen is segít a fűtési költségek csökkentésében

Szabó Viktor

Rekordot lőttek a nagycsaládosok Csongrádon

Szabó Viktor

Új számítógépeket kapnak a HSZC szentesi és csongrádi iskolái (is)

Szabó Viktor

Féltékenységből, téglával vágtak homlokon egy férfit Csongrádon, majd ki is rabolták

Szabó Viktor

Csípőjén ment be, bokáján jött ki a villám, azóta csodás dolgok történnek a nővel, akit Csongrádon ért baleset

Szabó Viktor

Elveszett a diákod vagy személyid a KTN fesztiválon? Semmi gáz, irány a kormányablak busz!

Szabó Viktor

Csongrádon forgatott Badár Sándor

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább