Csongrád Kult

Indul a zenei nyári szezon a Körös-torokban

Megújult erővel és új lendülettel kezdődött el az idei zenei nyári szezon szervezése a Körös-torokban. Az időjárás és a vízállás is kedvezően alakul, illetve korlátozásokkal sem kell szembesülni, így a hétvégén egy nagyszabású nyitóbulival indul a zenei idény a Laguna Beach nyári szabadtéri szórakozóhelyén.

Mondani sem kell mennyire váratott már magára egy szabad nyári szezon, amely kellő nyitánnyal indul a 2022-es évben május 28-án. A Grand Opening elnevezésű bulit követően a szervezők mintha csak kárpótolnák a lelkes közönséget, hiszen a “Minden héten fesztivál” szlogennel várják az igényes zene szerelmeseit.

Az első esemény nyitó fellépője, még mindig, Magyarország első számú lemezlovasai között számon tartott Szecsei, mellette pedig két helyi fiatal dj. Carl Cozmo és Finner, akiket már jól ismer és megkedvelt a helyi közönség. A nyár folyamán minden hétvégén a hazai zenei világ legnépszerűbb fellépői látogatnak el Csongrádra a Tisza partra, ahol a szabadtér mellett egy fedett tánctér is várja a szórakozni vágyókat. A szervezők már hosszú évek óta nagyon figyelnek a zenei minőségre és a korosztályos zenei igényre. Ennek megfelelően a közkedvelt zenei előadók szinte mindegyikével találkozhat majd a közönség, hiszen augusztus végéig 22.00 órától egészen 04.30-ig nyitott a táncparkett.

A változatos minőségi programok a nyár folyamán hétről-hétre várják a közönséget, mind ezek mellett remélhetőleg újra nagy intenzitással látogathatjuk majd a Dél-Alföld egyik legszebb és legnépszerűbb homokfövenyét.

TG



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor

NYEREMÉNYJÁTÉK! Megnyitja kapuit a Brunnbauer Állatsimogató

Szabó Viktor

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor

A DK „biszbasszárusa” bejelentkezett „polgi jelöltnek” Csongrádon

Szabó Viktor