Site icon Cs3.hu

Májusban vizsgázhatnak a felső tagozatosok közlekedési ismereteikből

Budapest, 2022. április 26. Abelovszky Tamás, a BringaAkadémia program vezetõje (b) és Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos a Közlekedési kisokos és tudáspróba bejelentésén a budapesti Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban tartott sajtótájékoztatón 2022. április 26-án. A Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny májusi magyarországi startjához igazodva, májusban vizsgázhatnak közlekedési ismereteikbõl az általános iskolások felsõ tagozatosai. MTI/Szigetváry Zsolt

A Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny májusi magyarországi startjához igazodva, májusban vizsgázhatnak közlekedési ismereteikből az általános iskolások felső tagozatosai – jelentette be Révész Máriusz keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

    Az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos hozzátette: május 2. és 27. között tölthetik ki a diákok a vizsgalapot a KRÉTA rendszeren keresztül, a teljesítéshez segítséget nyújtó Közlekedő kisokos munkafüzetet a korábbi évekhez hasonlóan már eljuttatták az általános iskola 4.-8. osztályosainak.
    Révész Máriusz rámutatott: tavaly 97 ezer diák vizsgázott és célnak nevezte, hogy a jelenleg önkéntes vizsga a jövőben a tananyaggal együtt legyen kötelező része a közoktatásnak.

MTI, fotó: Szigetváry Zsolt

Exit mobile version