Vélemény

Moderari: Párhuzamos vélemény

Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ügyvivője, Mr. Marc Dillard nyilatkozta a minap az Ukrajnában vizionált háborúról, hogy az nem a Kelet és a Nyugat (vagy Oroszország és az Egyesült Államok) konfliktusa, ahol Magyarország csak külső szemlélő.

Magyarország kormányának ezzel kapcsolatos álláspontját Szijjártó Péter külügyminiszter fejtette ki. Hála Istennek a tőle megszokott módon határozottan és köntörfalazás nélkül.

Egyértelművé tette, hogy Magyarország az ukrán válság esetén is kizárólag egy békés, diplomáciai rendezésben érdekelt. Az ország területét a Magyar Honvédség képes megvédeni, így más NATO tagállamok nem telepíthetnek ide katonákat, nem használhatják Magyarországot felvonulási területként.

Vagyis éppen külső szemlélői kell, hogy maradjunk az Oroszország és az Egyesült Államok viszályának és az azt követő eseményeknek, bármilyen irányt is vesz ez a kollektív őrület.  

A kormányzati szándékkal épeszű ember – szerintem – csak egyetérteni tud.

Magyarország és a magyarok éppen eleget szenvedtek a XX. század két világháborújában.

Nagyon jó lenne, ha a választási kampány hevében erről az egyesült ellenzék politikusai sem feledkeznének meg. A helyükben sokkal óvatosabban lelkesednék a fényességes nyugat fegyvercsörgetéséért.

Nem szeretném, nagyon nem szeretném látni, ahogy a magyar fiúkat bevonultatják az amerikaiak ágyútölteléknek!

Pedig, ha Gyurcsány Ferenc és kis csapata nyeri a választásokat, benne leszünk az ukrán háborúban mi magyarok is nyakig.

Moderari

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor: Magyarország a béke pártján áll!

cs3_admin

Moderari: State Department

cs3_admin

Orbán Viktor: Fenntartom Magyarország jogát arra, hogy a józan ésszel szembemenő javaslatokkal szemben fellépjek

cs3_admin

Moderari: Jóemberek!

cs3_admin

Hámori Tamás: No kérem!

cs3_admin

Moderari: Vétó!

cs3_admin

Moderari: A valódi vélemény

Endre Araczki

Moderari: Importvám

cs3_admin

Csisztu Zsuzsa: Aki lerasszistázná a gyerekemet, azt azért „útbaigazítanám”…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább