Site icon Cs3.hu

Orbán Viktor: minden nyugdíjas biztos lehet a januári nyugdíjemelésben

Budapest, 2021. november 26. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2021. november 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Minden nyugdíjas biztos lehet abban, hogy 5 százalékkal emelkedik a nyugdíja januártól, emellett a következő évben teljes egészében visszaadott tizenharmadik havi nyugdíj értéke is 5 százalékkal emelkedik – jelentette be Orbán Viktor kormányfő a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

    A miniszterelnök beszámolt arról, hogy a nyugdíjemelésről szóló rendelet pénteken jelenik meg a Magyar Közlönyben.
    “Ha van miből adni, az ember szívesen ad és a gazdaság a mögöttünk hagyott évben, és reményeink szerint az előttünk álló évben is jól teljesít majd” – fogalmazott Orbán Viktor.
    A kormányfő úgy vélte: a nyugdíjasok minden forintot számon tartanak, velük pontosan kell elszámolni, és “az élettapasztalatuk szerint jól is teszik, ha pontos elszámolást követelnek a kormánytól, láttak már olyan kormányokat, amelyek nem adtak, hanem elvettek”.

MTI

Exit mobile version