Site icon Cs3.hu

Melegszik az idő a hétvégén

Survive Summer In The City, Surviving the Heat, summer outfit, Wear breathable fabrics. Young blond

Survive Summer In The City, Surviving the Heat, summer outfit, Wear breathable fabrics. Young blond

Néhány fokkal tovább melegszik az idő a hétvégén, vasárnap akár 36 Celsius-fokot is mérhetnek. Emellett sok lesz a napsütés, záporok, zivatarok csak elszórtan lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

    Pénteken sok lesz a napsütés. Csapadék nem várható, legfeljebb délután, késő délután a nyugati határvidékre sodródhat egy-egy zápor, zivatar. A hajnali 11-19 fokról délután 28-34 fokig melegszik a levegő.
    Szombaton is többnyire sok napsütés várható, de északnyugaton, északon elszórtan, másutt legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-21, a csúcshőmérséklet 29-35 fok között várható.
    Vasárnap a sok napsütés mellett nyugaton és északon elszórtan, legkisebb eséllyel délkeleten alakulhat ki zápor, zivatar. A légmozgás többfelé élénk lesz, de zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 15-22, a maximumhőmérséklet 30-36 fok között valószínű – olvasható az előrejelzésben.

MTI

Exit mobile version