Szentes

Szentesen sem büntetnek még a héten a parkolás miatt

A Kormány döntése szerint 2021. május 25. napjától a fizetős parkolási övezetben ismét parkolási díjat kell fizetni. Szentesen május 28. napjáig a díj megfizetését elmulasztókat erre figyelmeztetik, de különeljárási díjat nem vetnek ki. A Villogó utcai piac fizetős parkolójában május 30-án (vasárnap) még nem kell fizetni – áll a Szentes Városellátó NKft. közleményében.

Azoknak a bérlettulajdonosoknak, akik 2020. évben vásároltak bérletet, de annak időszaka belecsúszott az ingyenes időszakba, a fel nem használt napok arányával csökkentik a 2021. évre a május 25-től megvásárolt bérletek árát.

A covid vírus miatt hozott intézkedések miatt, a 2021. évben, az úgynevezett éves bérletek 2021. december 31. napjáig lesznek érvényesek azzal, hogy az éves bérlet ára a megvásárlás napjától az évben még hátralevő napok számának arányában állapítják meg.

A lakhely közelében ingyenes parkolást biztosító igazolások (úgynevezett lakossági bérletek) egyszeri kiállítási díja (pótlási díja) sem változott.

Az ügyfélszolgálat a május 25-től 28-ig tartó időszakban (keddtől péntekig), ideiglenesen minden nap 7:30-tól 18:00-ig lesz nyitva.

A kiemelt kép illusztráció/Youtube



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Idős férfitől vette el a pénzét egy páros Szentesen

Szabó Viktor

Közel egy éven keresztül, többször lopott Szentesen egy 32 éves férfi

Szabó Viktor

Mellbedobással erősítene a Demokratikus Koalíció Csongrád-Csanádban

Szabó Viktor

Lopott autóval hajtottak árokba Szentesen

Szabó Viktor

Csúcsokat döntöttek a szentesi úszók Vásárhelyen

Szabó Viktor

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor