Site icon Cs3.hu

Játszóterek újulnak meg Kisteleken

A szinte teljes felújítást követően a Móra Ferenc utcai játszótér után a Damjanich utcai is megnyithatta kapuit a gyerekek és családok előtt.

Az összes játszótér állapotának a felmérése folyamatban van Kisteleken. Az ellenőrzések során a játékok, játszótéri elemek vizsgálatának a célja, hogy a gyerekek, a családok biztonságos körülmények között tudják használni játék, kikapcsolódás során a játszótereket. A problémás, elhasználódott, veszélyes elemeket az önkormányzat ilyenkor eltávolítja, felújítja vagy kicseréli, és a felújítás idejére lezárja a nem használható játszóteret.

Az elmúlt héten két játszótér műszaki átvétele történt meg, a szakértő megfelelőnek találta azok állapotát, így a mai nappal a Móra Ferenc utcai játszótér után a Damjanich utcai is megnyithatta kapuit a gyerekek és családok előtt.

A játszóterek lezárása alatt szinte teljes egészében felújították a játszótéri elemeket, padokat. Az összes faszerkezet kicserélésre került és új festést kaptak a játékok, így szinte két új játszóteret vehetnek mától birtokba a gyerekek.

Az önkormányzat a továbbiakban is ellenőrzi a játszóterek állapotát, de szívesen veszi a lakosság részéről is a visszajelzést, ha esetleg egy-egy játékkal problémák adódnának.

Forrás, fotó: kistelekjaras.hu

Exit mobile version