Csongrád Szentes

Lecsaptak a csongrádi drogbandára

Kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás hat férfi és két nő ellen. A gyanú szerint Csongrádon, Szentesen és Hódmezővásárhelyen is árulták a kristály nevű szert.

A rendőrök 2021. március 2-án és 3-án vették őrizetbe a gyanúsítottakat. Egyikük, élettársával Szentesen árulta a szintetikus drogot, amit csongrádi ismerőse vett át tőle, aki feleségével, otthonában kiadagolta és a fogyasztóknak adta azt tovább. A csongrádi férfit két ismerőse is segítette a munkában, de ő tartotta a kapcsolatot azzal a két dílerrel is, akik Hódmezővásárhelyen kínálták az árut. 


A Hódmezővásárhelyi- és a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival közösen elfogták és előállították a csoport tagjait. A rendőrök a feltételezett elkövetők otthonaiban tartott kutatás során nagyobb mennyiségű készpénzt és több százezer forint értékű kábítószert foglaltak le.
A 21, 23, 29, 34, 48 és 51 éves férfiak, illetve a 35 és 54 éves nők ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: Police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Böde Dánielt Csongrádon fogadta a KITE

cs3_admin

Új híd épül Szentes közel százéves átjárója helyén

cs3_admin

Körös-toroki Oxigénfalós sikerek

cs3_admin

Egy személyautó és furgon ütközött össze a szentesi laktanyánál

cs3_admin

A szerelem és hűség fája

cs3_admin

Személyautó ütközött a vasúti átjáró lámpa oszlopának Csongrádnál

cs3_admin

Pesti Srácok: Felmostuk a padlót a bíróságon a szentesi jobbikos polgármesterrel

cs3_admin

Szeptembertől újra bővül a Sághyban a felnőtteknek kínálható ingyenes képzések köre

cs3_admin

Rákóczi Apródjai tábor Szentesen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább