Csongrád Szentes

Lecsaptak a csongrádi drogbandára

Kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás hat férfi és két nő ellen. A gyanú szerint Csongrádon, Szentesen és Hódmezővásárhelyen is árulták a kristály nevű szert.

A rendőrök 2021. március 2-án és 3-án vették őrizetbe a gyanúsítottakat. Egyikük, élettársával Szentesen árulta a szintetikus drogot, amit csongrádi ismerőse vett át tőle, aki feleségével, otthonában kiadagolta és a fogyasztóknak adta azt tovább. A csongrádi férfit két ismerőse is segítette a munkában, de ő tartotta a kapcsolatot azzal a két dílerrel is, akik Hódmezővásárhelyen kínálták az árut. 


A Hódmezővásárhelyi- és a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival közösen elfogták és előállították a csoport tagjait. A rendőrök a feltételezett elkövetők otthonaiban tartott kutatás során nagyobb mennyiségű készpénzt és több százezer forint értékű kábítószert foglaltak le.
A 21, 23, 29, 34, 48 és 51 éves férfiak, illetve a 35 és 54 éves nők ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: Police.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

1,5 milliót lopott egy nő az ismerősétől Szentesen

Szabó Viktor

Alvó barátnőjét lopta meg Csongrádon egy férfi

Szabó Viktor

Elkapták az Olvasó nő megrongálóját, aki lopott és drogozott is

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a jelenben élünk, de a jövőben gondolkodunk

Szabó Viktor

Táncház volt Szentesen, a Kossuth téren + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak vigyázzatok! Idén a szokásosnál is korábban jöhetnek a kullancsok!

Szabó Viktor

Könnyen JÖSZ, könnyen mész

Szabó Viktor

Oldalára borult egy kisbusz Szentes közelében, teljes útzár van!

Szabó Viktor

Vért adtak a Zsoldos diákjai, tanárai

Szabó Viktor