Site icon Cs3.hu

Elkezdődött a regisztrált legidősebbek oltása

Budapest, 2021. február 4. Janecskó Mária egyetemi docens, orvos egy idős férfit olt be a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájával a Szent János Kórház és Szakrendelő (ÉKC) Kútvölgyi Klinikai Tömbjében 2021. február 4-én. Ezen a napon elkezdődött a regisztrált legidősebbek oltása. Őket a háziorvosuk értesíti az oltás pontos időpontjáról és helyszínéről, amely lehet a kórházi oltópont, vagy a háziorvosi rendelő, vagy az idős ember otthona is. Hétvégéig 1080 háziorvosi körzetben tíz-tíz regisztrált, idős személy kaphat védőoltást, és minden háziorvosi körzetből hat-hat, szintén regisztrált, idős embert kórházi oltópontokon oltanak be. MTI/Szigetváry Zsolt

Ma elkezdődött a regisztrált legidősebbek oltása. Őket a háziorvosuk értesíti az oltás pontos időpontjáról és helyszínéről, amely lehet a kórházi oltópont, vagy a háziorvosi rendelő, vagy az idős ember otthona is.

Hétvégéig 1080 háziorvosi körzetben tíz-tíz regisztrált, idős személy kaphat védőoltást, és minden háziorvosi körzetből hat-hat, szintén regisztrált, idős embert kórházi oltópontokon oltanak be.

MTI/Szigetváry Zsolt

Exit mobile version