Koronavírus Külföld

Megfertőződött Böjte Csaba ferences szerzetes

Koronavírussal fertőződött meg Böjte Csaba ferences szerzetes, az Erdélyben árvaházhálózatot működtető dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője – közölte közösségi oldalán maga a szerzetes.

    Mint írta, a hétfőn elvégzett teszt mutatta ki szervezetében a fertőzést. Ebből ő annyi érzékel, hogy sokat köhécsel, és fáradtnak érzi magát. Megjegyezte: nem mehet az emberek közé, nem tarthat szentmisét, de valószínűsítette, hogy nem is tudna egy órán át köhögés nélkül beszélni.
    “Imádkozzunk, – ahogy lehet, külön-külön – hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel! Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtsünk békét magunkban és világunkban!” – írta hétfői üzenetében Böjte Csaba.
    Már szombaton jelezte közösségi oldalán, hogy mintha álomkórban szenvedne, szinte egész nap alszik. Vasárnap pedig azt közölte, hogy nem mutathat be szentmisét, mert “a vírus szempontjából gyanús lett”.

MTI

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

4136 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 165 beteg

cs3_admin

Gulyás Gergely: a karácsonyi időszakra jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni

cs3_admin

3951 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 154 beteg

cs3_admin

5595 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 151 beteg

cs3_admin

6819 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 156 beteg

cs3_admin

6268 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 152 beteg

cs3_admin

6393 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 135 beteg

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

6360 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 115 beteg

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább