Vélemény

Hámori Tamás: Metamorfózis

A volt német igazságügyminiszter kiéheztetésről szóló kijelentése láthatőan túl nagy port kavart. Megoldás: Bocsánatkérés, netán lemondás helyett utasítást kap a Deutschlandfunk, hogy vállalja a balhét magára. “Beismerik”, hogy ők torzították el a szöveget a nagyobb hatás kedvéért, és a jó asszonyság “csak” Orbán Viktort éheztetné ki. Aha. Tegyük félre, hogy ez annak is beismerése, a híres német média minden, csak nem hiteles. Elérték a mi 444-ünk, 24.hu-nk és társaik színvonalát. Miközben mi vagyunk a rosszak…
De! Egyrészt lengyel barátaink már jelezték, a szövegből egyértelműen kiderül, ők is benne vannak a pixisben, szóval a DF és a hölgy kórusban hazudik.
Kettő: A magyarázkodás egyértelműen nettó butaság, az unió nem tud “kiéheztetni” egy embert. Mivel Orbán nem vállalkozó, pénzügyileg sem.
Továbbá, és főleg nagyon szeretném, ha szocialista barátaink elmagyaráznák, az általuk vizionált “jogállam” védelmébe hogy fér bele egy független ország szabályosan megválasztott vezetőjének ilyen szintű fenyegetése. Egyáltalán: hogy fél bele, hogy a közös pénz elosztását (ne feledjük el, mi is adunk bele és a mi munkánk is benne van) önkényes, liberális szempontok alapján osztanák el?
Hogy fér bele a mindenki által aláírt alapszerződések figyelmen kívül hagyása?
Kellemes reggelt, szép és vírusmentes hétvégét mindenkinek!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Dopeman: Hallgass a Fideszre!

cs3_admin

Kovács István: A konzervatív közösség ereje nagyobb, mint gondolnánk

tk_arpad

Deák Dániel: Fidesz-győzelem Borsodban: már a főpróbán elbukott az ellenzéki összefogás

cs3_admin

Bagdy Emőke: A gyereket is toleranciára kell nevelni, viszont ezt nem óvodáskorban kell megtenni

cs3_admin

Galló Béla: Jön a Főnök

cs3_admin

Deák-Sárosi László: Azonnali rendszerváltásra van szükség a filmművészetben!

cs3_admin

Kovács Zoltán: Komolyan aggódom a német sajtószabadságért!

cs3_admin

Molnár Tamás: Tömeges fertőzés teperte le a csapatot

cs3_admin

Bencsik András: Készüljetek! Elkezdődött

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább