Site icon Cs3.hu

Állami kitüntetést kapott a szentesi Koszta József Múzeum tudományos munkatársa, művészettörténésze és vezető kurátora

Budapest, 2020. augusztus 18. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára (középen, j-b) a Magyar Érdemrend Lovagkereszt, a Magyar Érdemrend Tisztikereszt, az Érdemes Művész, a Kiváló Művész és a Babérkoszorú-díjak átadásán a Pesti Vigadóban 2020. augusztus 18-án. A koronavírus-járvány miatt az állami kitüntetéseket idén március 15., az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója helyett az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan adják át. MTI/Balogh Zoltán

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára a március 15. alkalmából idén elmaradt Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Érdemes Művész, Kiváló Művész, Magyarország Babérkoszorúja, augusztus 20. alkalmából pedig a Népművészet Mestere és a Népművészet Ifjú Mestere kitüntetéseket augusztus 18-án adta át.

Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Dr. Nátyi Róbert művészettörténész is, a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karának dékánja, aki a szentesi Koszta József Múzeum tudományos munkatársa, művészettörténésze és vezető kurátora is.

Exit mobile version